Ένα από τα σημαντικότερα new wave / post punk συγκροτήματα της Βρεττανίας, έρχεται στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις (Θεσσαλονίκη 18/11 - Αθήνα 19/11) σαν αυτές που μόνο αυτοί μπορούν να κάνουν. Αν τους έχεις ξαναδεί, ξέρεις τι να περιμένεις και ξέρεις πως δεν επιτρέπονται απουσίες. Αν όχι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να μπεις επιτέλους στον θαυμαστό κόσμο των And Also The Trees! Στίχοι που αγγίζουν την ποίηση, υποβλητικός ήχος, αγγλική ύπαιθρος, με λίγα λόγια And Also The Trees.

 

Πρωτοεμφανίζονται στο αγγλικό κοινό στα τέλη των 70's, διαφέροντας αρκετά ως προς τη θεματολογία των τραγουδιών τους από τα υπόλοιπα ομοειδή συγκροτήματα της γενιάς τους. Η διαφορά αυτή έγκειται, στην έντονη επιρροή από την ύπαιθρο και την ιστορία των αγροτικών περιοχών του Ηνωμένου Βασιλείου. Μια επιρροή που παραμένει εμφανέστατη μέχρι και σήμερα.

 

Φέτος συμπληρώνουν 37 χρόνια δράσης, συνεχίζουν να αποτελούν ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο στη μουσική ιστορία κι ο πολυαναμενόμενος ερχομός τους στην χώρα μας, με ένα εξαιρετικό καινούργιο άλμπουμ και αναρίθμητα highlights από το παρελθόν στις αποσκευές τους, αποτελεί ένα μοναδικής σημασίας γεγονός.

ΠΟΤΕ19/11/2016 - 19/11/2016
ΠΟΥDEATH DISCO
Οδηγός Μουσικής