634 λεπτά μέσα στο ηφαίστειο - Νίσυρος

LIFOTEAM 18.8.2016 | 00:00

Φέτος η Νίσυρος είναι the place to be. Κι αυτό χάρη σε ένα μοναδικό πείραμα που διοργανώνει το six d.o.g.s σε συνεργασία με τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών. Σε έναν από τους μεγαλύτερους κρατήρες της κοιλάδας του ηφαιστείου στην Νίσυρο θα συναντηθούν 15 νέοι Έλληνες μουσικοί. Θα αυτοσχεδιάσουν για 10 ώρες και 34 λεπτά κυριολεκτικά πάνω από το ενεργό ηφαίστειο και κάτω από το φως της αυγουστιάτικης πανσέληνου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει τη δύση του ηλίου της Πέμπτης 18 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί με την ανατολή την επόμενη ημέρα.

 

Οι καλλιτέχνες, που εκπροσωπούν διαφορετικά είδη μουσικής ο καθένας, δεν θα έχουν κάνει καμία πρόβα από πριν, ενώ θα σχηματίσουν έναν κύκλο στον οποίο θα μπουν ταυτόχρονα και θα αρχίσουν να παίζουν όλοι μαζί. Θα υπάρχει μόνο φυσικό φως, ενώ θα μπορούν να εξέρχονται από τον κύκλο όποτε επιθυμούν και θα επιστρέφουν ανάλογα με τις αντοχές του.

 

Μερικοί από αυτούς είναι οι: Γιάννης Αναστασάκης, Ταξιάρχης Γεωργούλης, Τάνια Γιαννούλη, Dead Gum, Μιχάλης Καλκάνης, KOSTADIS, Χρήστος Χονδρόπουλος, Σοφία Λαμπροπούλου, Sébastien Marteau, Ορέστης Μπενέκας, Στράτος Μπιχάκης κ.ά. Ένα απίθανο πρότζεκτ και εμπειρία ζωής για όσους συμμετέχουν αλλά και για όσους το παρακολουθήσουν από κοντά.

ΠΟΤΕ18/08/2016 - 19/08/2016
ΠΟΥΕΝΕΡΓΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΝΙΣΥΡΟΥ
Οδηγός Μουσικής