First Date του Austin Winsberg

Κερδίστε 10 μονές προσκλήσεις

LIFOTEAM 15.4.2016 | 13:48

Η Art and media zone & ο πολυχώρος Αθηναΐς παρουσιάζουν το musical του Broadway "First Date" του Austin Winsberg για πρώτη φορά στην Ελλάδα και κάθε Δευτέρα & Τρίτη.

 

Η LiFO εξασφάλισε για τους αναγνώστες της 10 μονές προσκλήσεις για δύο ημέρες παραστάσεων, 5 μονές προσκλήσεις για την Δευτέρα 18 Απριλίου και & 5 μονές προσκλήσεις για την Τρίτη 19 Απριλίου.

 

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, στείλτε μήνυμα στο [email protected] έως και τη Κυριακή 17/4, με θέμα "First Date" γράφοντας α) ονοματεπώνυμό,  β) περιοχή, γ) κινητό τηλέφωνο. Οι δέκα πρώτοι θα κερδίσουν τις προσκλήσεις. 

 

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email και θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από την είσοδο του Πολυχώρου Αθηναΐς, Καστοριάς 34, Γκάζι, μισή ώρα πριν από την έναρξη της παράστασης.

 

Λίγα λόγια για το έργο:

 

Βρισκόμαστε σ' ένα εστιατόριο όπου έχει κανονιστεί το τυφλό ραντεβού ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές. Από τη μια ο Άαρον, ο κλασικός τύπος του καλού παιδιού που τον έχει εγκαταλείψει η γυναίκα του και μετά από πολύ καιρό ο κολλητός του τον πείθει να πάει σε τυφλό ραντεβού και από την άλλη η Κάσι, το ανεξάρτητο κορίτσι που γοητεύεται από τα «κακά αγόρια». Όπως εκτυλίσσεται η βραδιά, το

 

ζευγάρι συνειδητοποιεί ότι δεν είναι μόνοι σ' αυτό το ραντεβού καθώς οι υπόλοιποι ηθοποιοί (που είναι επίσης πελάτες στο εστιατόριο) μεταμορφώνονται σε κολλητούς φίλους, χειριστικές πρώην και υπερπροστατευτικούς γονείς συμβολίζοντας τους εσωτερικούς φόβους και ανασφάλειες του ζευγαριού. Θα καταφέρει το ζευγάρι να
μετατρέψει ένα καταστροφικό τυφλό ραντεβού σε κάτι ξεχωριστό και μοναδικό που μπορεί να αναπτυχθεί ανάμεσα τους.

 

Τα τραγούδια έχουν μεταφραστεί και αποδοθεί στα Ελληνικά από τον Άντονυ Μπερκ.

 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


 

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Πέπη Μοσχοβάκου
Μετάφραση: Άντονυ Μπερκ

Παίζουν: Έφη Μεράβογλου, Διονύσης Νικολόπουλος, Άντονι Μπερκ, Άρης Πλασκασοβίτης, Αντώνης Βαρθαλίτης, Ήριννα Κεραμίδα, Τατιάνα Σκανάτοβιτς

Μουσικοί επί σκηνής: Αλέξανδρος Δερμάνης (κιθάρα), Δημήτρης Κολλίγρης (μπάσο), Νίκος Κόρπας (πλήκτρα), Μάνος Παναγιώταρης (ντραμς).

 


Ημέρες παραστάσεων: Δευτέρα 21:15, Τρίτη 21:15
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά
Εισιτήρια: 15 ευρώ (κανονικό), 10 (φοιτητικό, ανέργων). Για ομαδικά εισιτήρια, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο του θεάτρου.