Η Άνοιξη ξυπνά με θέατρο στο Smart Park

Το Smart Park ενώνει τις μεγαλύτερες δυνάμεις του παιδικού θεάτρου με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού Το χαμόγελο του παιδιού.

LIFOTEAM 20.3.2014 | 17:38

 

Η Άνοιξη ξυπνά με θέατρο στο Smart Park

 

Πέντε εντυπωσιακές παραστάσεις  φιλοξενεί το Εμπορικό Πάρκο Smart Park στα Σπάτα, δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς να συνδυάσουν την παιδική ψυχαγωγία με την ενίσχυση του  οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Με τις δύο πρώτες παραστάσεις να έχουν γίνει sold-out το Παιδικό θέατρο συνεχίζεται και αυτό το Σάββατο 5/4 στις 13.30 το μεσημέρι στο Smart Park με το κουκλοθέατρο «Τα Μαγικά Καρυδότσουφλα», της ομάδας Κοκου-Μουκλό. Θα ακολοθούσει στις 12/4 το αντιρατσιστικό έργο του Θεάτρου Πορεία «Μια γιορτή στου Νουριάν», με θέμα την συμφιλίωση διαφορετικών πολιτισμών. Τέλος, στις 26/4, οι Burger Project  «ξαναχτυπούν» μουσικά με την εκπαιδευτική παράσταση «Μαμά θα κάνω μπάντα Vol 2!», σε μια extravaganza ρυθμού και μουσικής φαντασίας.

 

Η Άνοιξη ξυπνά με θέατρο στο Smart Park

 

Εισιτήριο μόνο 4 ευρώ! Κρατήσεις για τις παραστάσεις στο τηλ. 210 3306140

Σχετικά με τις εκδηλώσεις, τις προσφορές, τους διαγωνισμούς και τα νέα του Smart Park βρείτε μας στο facebook:  www.facebook.com/SmartPark.com.gr

Εμπορικό Πάρκο «Smart Park»  στα Σπάτα, δίπλα στο Εκπτωτικό Χωριό.

Αττική Όδος: Έξοδος 16Ρ (προς Ραφήνα)-Έξοδος 18 (προς Σπάτα).

Πληρ. 210 6635 982