4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 15.4.2016 | 11:01

 

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Και 3 για την Παρασκευή!

 

 

Villagers of Ioannina

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα που έχει εμφανιστεί τελευταία στην Ελλάδα δίνει το τελευταίο του live πριν από την κυκλοφορία του καινούργιου του δίσκου. Ο ιδιαίτερος ήχος τους αναμειγνύει τον παραδοσιακό ήχο της Ηπείρου με το ψυχεδελικό post-rock, με σπουδαία αποτελέσματα.

 

15/4, Fuzz Club, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, είσοδος: €12.

 

 

The Despite everything / Gnarwolves / Insect Radio

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Punk rock, hardcore live με τρεις δυνατές μπάντες. Οι Despite everything / Gnarwolves / Insect Radio ξεκινάνε το ανοιξιάτικο τουρ του στα Βαλκάνια.


15/4, 21:00, An Club, Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, είσοδος: €8.

 

 

Moving Silence

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Η διοργάνωση Moving Silence που καθιερώθηκε ως φεστιβάλ της βωβής κινούμενης εικόνας και του πειραματικού ήχου έρχεται και φέτος στην Αθήνα για 7η χρονιά και προτείνει ασυνήθιστες εικαστικές και κινηματογραφικές εκδηλώσεις συνοδεία ζωντανής μουσικής, ενώ παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Reynold Reynolds.

 

14-17/4, Goethe-Institut Athen, Ομήρου 14-16, Κολωνάκι, είσοδος ελεύθερη.

 

 

KOOP Oscar Orchestra

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Koop Oscar Orchestra είναι μια επταμελής μπάντα που παίζει κομμάτια θλιμμένα και χαρούμενα, παλιά και νέα και δέχεται και παραγγελιές. Μισεί το playback και αποτελείται από φυσικά όργανα (πιάνο, ακορντεόν, τρομπέτα, ντραμς, σαξόφωνο, bongos, congas, ξυλόφωνο) και ένα sampler.

 

 

16/4, 21:00, Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα, είσοδος: €18.

 

 

The Sound Explosion

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν. Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου. Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes.

 

16/4, 21:00, Fuzz Club, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος (Πειραιώς & Χαμοστέρνας), είσοδος: €10-12

 

 

The 5th Music Highway Festival

 

 

Ένα φεστιβάλ που «εργάζεται» αποκλειστικά για τη στήριξη και ενίσχυση της ελληνικής ροκ σκηνής, μια γιορτή για τις μπάντες και το μουσικόφιλο κοινό. Την έναρξη του φετινού Music Highway Festival θα αναλάβει το σχετικά νέο και ιδιαίτερα ελπιδοφόρο συγκρότημα των The Underdogs. Τη σκυτάλη θα παραλάβουν οι Birthday Kicks. Τρίτοι στη σειρά θα εμφανιστούν οι οικοδεσπότες Mr. Highway Band. Τέλος, το φετινό line up ολοκληρώνει το πιο «καυτό» όνομα της ελληνικής μουσικής οι εκπληκτικοί Thee Holy Strangers.

 

16/4, 21:15, Κύτταρο, Ηπείρου 48 & Αχαρνών, είσοδος: : €10 με μπίρα ή κρασί