4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 12.2.2016 | 18:51

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 


«You are so horny and romantic, I wanna fall in love»

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Ένα οπτικοακουστικό φεστιβάλ που αναδεικνύει τόσο την αισθησιακή όσο και τη συναισθηματική πλευρά της καλλιτεχνικής αθηναϊκής σκηνής. Θα εμφανιστούν οι Γεωργία Καρύδη, Free Piece Οf Tape και Acte Vide.

 

 13/2-14/2, Snehta, Ιωάννου Δροσοπούλου 47, Κυψέλη, είσοδος ελεύθερη.

 

 

 

Drive by Wire w/ Bombing The Avenue

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Το καυτό alternative rock σχήμα που ακούει στο όνομα Drive By Wire δεν δυσκολεύεται να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του από το 2006 και μετά, όπου και κυκλοφόρησε το ομώνυμο ντεμπούτο του και σίγουρα οφείλει μέρος αυτού στην χαρισματική φιγούρα, Simone Holsbeek που σε ρόλο κιθαρίστριας και τραγουδίστριας, αποτελεί την εμπροσθοφυλακή αυτής της ανερχόμενης desert fuzz rock δύναμης. Τους ανοίγουν οι Bombing the Avenue.

 

13/2, 21:00,  Death Disco , Ωρύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή, είσοδος: 12€

 

Ergon Ensemble

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

23 χρόνια μετά το θάνατό του, η μουσική του Βιβιέ παραμένει ένα αίνιγμα, ελάχιστα γνωστό στο ευρύ κοινό. Το Ergon Ensemble, πιστό στην αποστολή του να φέρει ενώπιον του κοινού τα αριστουργήματα της σύγχρονης μουσικής, προσδοκά με το αφιέρωμα αυτό να συμβάλει στην ενδυνάμωση του πρόσφατου διεθνούς συνθετικού και μουσικολογικού ενδιαφέροντος για τον συνθέτη.


13/2, 20:30, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Λεωφ. Συγγρού 107-109, είσοδος: 9-18€

 

Athens Tap Jam

 

 

Μια βραδιά αυτοσχεδιαστικού χορού με κλακέτες και ζωντανή μουσική διοργανώνει η ομάδα του Athens Tap Jam την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στο Kreuzberg. Στην πρώτη εκδήλωση για το 2016 τη μουσική αναλαμβάνουν δύο καλλιτέχνες από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, ο Tony Romano και ο Lenny Sendersky, που θα παίζουν κιθάρα και σαξόφωνο.


14/2, 20:30, Kreuzberg, Πλαταιών 36, Κεραμεικός, είσοδος ελεύθερη.