4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 5.2.2016 | 17:32

 

Και άλλες 3 για την Παρασκευή!

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

 

Give me soul festival

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Στο Give me soul festival, ένα γνήσιο rock & roll δίωρο set και μία ακόμη κατάθεση ψυχής "on stage" από τους Distortion Tamers, που όπως έχει γραφτεί: «κάθε τους live είναι και μια γροθιά στο στομάχι». Μαζί τους οι "Spiral Drift" του Κώστα Οικονόμου με καινούργιο 10ιντσο (και συμμετοχές μελών των Last Drive) οι punk rockers Dismissers του Νίκου Τσουλούφη.

 

5/2, 9:30μ.μ.,  Ίλιον Plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, είσοδος: 6€

 

 

Katerine Duska

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

H χροιά της θυμίζει «μαύρες» φωνές περασμένων δεκαετιών. Μέσα από τoυς στίχους και τη μουσική της, αποκαλύπτει το μουσικό της υπόβαθρο ακολουθώντας Indie-Pop, Neo-Soul και Soulful Pop μονοπάτια παρασύροντάς μας ταυτόχρονα με τη μαγευτική σκηνική της παρουσία.

 

5/2, 10μ.μ., Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, είσοδος: 7€

 

1st Annual THINKBABYMUSIC Festival

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Νέο φεστιβάλ στην πόλη για την DIY σκηνή της πόλης. Έχει συναυλίες, εκθέσεις, προβολές και dj sets. Θα παίξουν ζωντανά οι Angry Boy Jester, The Rattle Proxy, Touched και Kooba Tercu.

 

5/2, 8:30μ.μ., Second Skin, Δαμοκλέους 8, Γκάζι, είσοδος: 7€

 

 

Krazy Baldheadz

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Τι κοινό μπορεί να έχουν οι πολύχρωμες σανίδες του surf με τον Ζαμπέτα και τον Chuck Berry; Τι να σκέφτεται ο Χιώτης ατενίζοντας τα κύματα του Ατλαντικού; Τι μπορεί να συζητούν η Σοφία Βέμπο με τον Johnny Cash απολαμβάνοντας το κοκτέιλ τους στην παραλία; Οι Krazy Baldheadz απαντούν σε όλα τα παραπάνω!

 

6/2, 10μ.μ., Floral, Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια, είσοδος: 3€

 

 

Ramsey Lewis

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της παγκόσμιας Jazz σκηνής για πρώτη φορά στην Αθήνα. O Ramsey Lewis, κάτοχος 3 Grammy Awards και 7 Gold Records και με πάνω από 80 δίσκους στο ενεργητικό του, αποτελεί ηγετική φιγούρα στη σκηνή της σύγχρονης jazz για πάνω από 50 χρόνια.

 

 6/2, 10μ.μ., Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, είσοδος: 7€

 

 

Velvet Room w/ Piney Gir

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Από το Λονδίνο στην Αθήνα και στο Velvet Room έρχεται η Piney Gir. Μαζί της στην ίδια σκηνή θα παίξουν οι Kid Flicks και Cruel Anagrams.

 

6/2, 9μ.μ. Velvet Room, Μιλτιάδου 17, 4ος όροφος, είσοδος:3€

 

 

Illegal Operation

 

 

Ο Κώστας και το μπάσο του μαζί με υπόλοιπα όργανα των Illegal Operation θα είναι έτοιμα για μια ζωντανή εμφάνιση στο Tiki.

 

7/2, 9μ.μ., Tiki Athens, Φαλήρου 15, Κουκάκι, είσοδος: 5€