4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 22.1.2016 | 18:12

 

 

Και άλλες 3 την Παρασκευή!

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

 

THE BIG NOSE ATTACK present “69”

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο



Το ντουέτο από το Μπραχάμι επιστρέφει στα πάτρια εδάφη μετά από το Ευρωπαϊκού τουρ “Pizzophrenia 2015” και μας καλεί στην πρώτη επίσημη live παρουσίαση του νέου τους δίσκου με τίτλο “69”. Το “69” είναι ο τρίτος δίσκος της μπάντας και αντικειμενικά πολύ πιο κοντά στο λάιβ feeling τους!

 

 

22/1, Gagarin205, Λιοσίων 205, 20:30, είσοδος: €8

 

 

 

The Callas Live “Half Kiss Half Pain” LP Launch

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο



Οι The Callas είναι οι Άρης Ιωνάς, Λάκης Ιωνάς, Χρυσάνθη Τσουκαλά και Μαριλένα Πετρίδου. Επιστρέφουν φέτος με τη νέα τους δισκογραφική δουλειά “Half Kiss Half Pain”, σε παραγωγή Jim Sclavunos. Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία τους. Πολυρυθμικές μουσικές, post punk μπασογραμμές, κοφτές κιθάρες, no wave ξεσπάσματα, αμφιβολίες που αναβοσβήνουν ρυθμικά, αστικά psyche συμπλέγματα, αλλά και μελωδίες με μεσογειακό άρωμα συνθέτουν το πολύπλευρο μουσικό προφίλ του νέου τους άλμπουμ.

 

 

22/1, six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 21:00, είσοδος: €5

 

Tricky

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Ένας από τους πιο γνωστούς εκπροσώπους της trip hop σκηνής επιστρέφει με την μπάντα του και παρουσιάζει το νέο του σχήμα Skilled Mechanics στο Fuzz Club. Καινούργια αλλά και παλαιότερα κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας του, με αποκλειστικά δικά του φωνητικά, για πρώτη φορά. Το ομώνυμο ντεμπούτο των Skilled Mechanics κυκλοφορεί την ημέρα που θα βρίσκονται στην Αθήνα.

 


22/1, Fuzz Music Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, 20:00, είσοδος: €20-23.

 

Mohammad & Horos Theatre Company - Az álmok itt érnek véget

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Mohammad και η Εταιρεία Θεάτρου Χώρος παρουσιάζουν το “Az álmok itt érnek véget” για μία και μοναδική παράσταση. H παράσταση ξεκινάει αυστηρά στις 9μ.μ. Δεν θα είναι δυνατή η είσοδος μετά από αυτή την ώρα.

 

 

23/1, Horos Theatre Company, Πράβιου 6, 20:30, είσοδος: €3

 

Ρόδες United

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Έπειτα από 8 χρόνια, οι Ρόδες παρουσιάζουν ζωντανά το τρίτο τους άλμπουμ, με τίτλο «Internet», που κυκλοφορεί την 1η Φεβρουαρίου, με ραπ και τζαζ ήχους αλλά και beatboxing.

 


23/1, Gagarin 205, Λιοσίων 203-205, €10-12.

 

Γιαν Βαν


4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο


Ο Jan Van de Engel με αυτό το live καλωσορίζει την ανεξάρτητη κυκλοφορία σε βινύλιο του άλμπουμ "Γιαν Βαν". Τραγούδια σε στίχους του Ευθύμη Φιλίππου* με αφετηρία το λαϊκοδημοτικό πανυγήρι, το μπασοκίθαρο, τον τζαζμπανίστα. 'Ενας κόσμος και μια παράδοση φιλτραρισμένη μέσα από τα εξωτικά κυκλώματα του afro-beat, του funk και του avant-garde. Jan Van de Engel είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί ο ντράμερ Γιάννης Αγγελόπουλος.

 

 

24/1, Tiki Bar, Φαλήρου 15, Κουκάκι, 21:00, είσοδος: €5

 

String Demons

 

 

Οι String Demons, τα 2 αδέλφια, συμφιλιώνουν με μοναδικό τρόπο την κλασική μουσική με τη Heavy Metal, την παραδοσιακή και λαϊκή με τη Rock. Ο ηλεκτρικός ήχος σε αντιδιαστολή με την κλασική παιδεία τους, σε συνδυασμό με επιρροές από Χριστιανικούς και Βυζαντινούς ύμνους, δημιουργούν ένα μουσικό αποτέλεσμα που μαγεύει τον ακροατή. Μόλις τα δάχτυλα τους ακουμπήσουν τα δοξάρια, η ατμόσφαιρα γίνεται σχεδόν διονυσιακή μέσα από ιδιαίτερες διασκευές σε συνθέσεις των Iron Maiden, των Queen, του Vivaldi, του M. Θεοδωράκη, μεταξύ άλλων, αλλά και δικές τους.

 

 

24/1, Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, είσοδος: €6