Τι είναι το Reconstructing Thessaloniki;

Η συλλογή της Remote Influence που προσπαθεί να ανασυγκροτήσει τον παρόντα ήχο της Θεσσαλονίκης

LIFOTEAM 3.4.2015 | 14:23

 

H Remote Influence κυκλοφορεί μια ιδιαίτερη συλλογή που ταξιδεύει από τα βάθη του διαστήματος σε υποθαλάσσιες σπηλιές και πίσω σε μια αστρική εκδρομή, μέσα από κινηματογραφικό sci-fi ϋφος, breakbeats, electro, techno και μια δόση discο. Ο αριθμός των αντιτύπων της, θα είναι περιορισμένος και κάθε ένα θα περιλαμβάνει και ένα μικρό βιβλιαράκι με πληροφορίες για τους καλλιτέχνες, τα κομμάτια τους και λίγα λόγια από τους ιδίους.

 

Ο δίσκος με τα 15 κομμάτια περιέχει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβάνοντας τους : Alek Stark, Scape One, Luke Eargoggle, Das Muster, Kan3da, Franck Kartell ανάμεσα σε άλλους παλιούς και νέους καλλιτέχνες.

 


Και οι δύο πλευρές, τόσο το ίδιο το label όσο και οι συμμετέχοντες είναι ενθουσιασμένοι που παίρνουν μέρος σε αυτή την προσπάθεια να ξαναχτίσουν τον ήχο της θυγατρικής πόλης του label, δηλαδή της Θεσσαλονίκης. To label ξεκινώντας το Reconstructing Thessaloniki προσπαθεί να διευρύνει το ακουστικό φάσμα των κατοίκων της πόλης, φέρνοντάς τους σε ένα διαφορετικό κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής όπως αυτός φαντάζει από μια διαφορετική ακουστική γωνία. Ηλεκτρονική μουσική όπως ήταν, όπως είναι, όπως θα έπρεπε να είναι παντού.

 

Τι είναι το Reconstructing Thessaloniki;

 

Τι είναι το Reconstructing Thessaloniki;

 

 

soundcloud.com/remote-influence