Τα πρώτα ονόματα του Ejekt Festival 2015

Θα γίνει στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο στις 15 Ιουλίου 2015

LIFOTEAM 25.2.2015 | 17:06
Μετά τον Parov Stelar που έχει ήδη ανακοινωθεί, δύο ακόμα σημαντικά συγκροτήματα προστίθενται στο line-up του φετινού EJEKT Festival: οι Glasvegas και οι MoonDuo! 
Οι Moon Duo, το ψυχεδελικό-ροκ side project του περίφημου Ripley Johnson (των Wooden Shjips) και της Sanae Yamada, επιστρέφει στην Ελλάδα για να βρεθεί για πρώτη φορά στη σκηνή ενός μεγάλου outdoor φεστιβάλ.
 
Οι προηγούμενες sold out εμφανίσεις τους στη χώρα μας σαγήνευσαν το κοινό με τον «γεμάτο» ήχο τους και πιστοποίησαν την αξία αυτού του δυναμικού μουσικού διδύμου.
 
Στη σκηνή του EJEKT Festival οι Moon Duo θα παρουσιάσουν και τον νέο δίσκο τους “Shadow of theSun”, ο οποίος κυκλοφορεί αυτές τις μέρες. Από την άλλη έρχονται οι Glasvegas που μόλις ακύρωσαν την προγραμματισμένη τους συναυλία για τα τέλη Φεβρουαρίου.
 
Ακόμα και τον τηλεφωνικό κατάλογο να τραγουδήσει ο James Allan, θα ακούγεται σαν ένας ροκ ύμνος που γεμίζει ένα εφηβικό δωμάτιο. Ή σαν την μουσική που ακούει στο μυαλό του ο ποδοσφαιρόφιλος την στιγμή της ξέφρενης χαράς, όταν πανηγυρίζει το γκολ που θα δώσει το πρωτάθλημα στην ομάδα του. 
Από τον πανικό που δημιουργήθηκε γύρω από τους Glasvegas πριν καν κυκλοφορήσουν κάποιο δίσκο, ήταν σαφές ότι αυτή η σκοτσέζικη μπάντα είχε κάτι διαφορετικό: οι δισκογραφικές σφάζονταν να υπογράψουν την μπάντα που θα έσωζε - για άλλη μια φορά - το βρετανικό ροκ με το απίστευτο στυλ και τον wall of sound ήχο της. 
 
Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα από το line-up του EJEKT Festival 2015.
 
 
Τα εισιτήρια κοστίζουν:
 
30 Ευρώ – early bird tickets
VIP εισιτήρια – 50 Ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ειδικό μπαρ)