4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 10.10.2014 | 16:30

 

Και άλλα τόσα για την Παρασκευή!

 

Sæle 's post summer depression party! 

 

 

Παρά τις βροχές την προηγούμενη φορά η Saele κάνει ακόμη ένα πάρτι αυτή τη φορά στον Κεραμεικό με καλύτερο καιρό. Με εκθέσεις από τους Marina Tikinina, Anastasia Lavdaniti, Mohxa και Stories Untold all day long. Ζωντανή μουσική από τους  Velvoids, Azraq Sàhara, amablue1 και Mary to the sea and Lawrence και dj sets μέχρι αργά. Τα live ξεκινάνε από τις 8.

 

 

Kreuzberg [Πλαταιών 36, Κεραμεικός] Παρασκευή 10 Οκτωβρίου

 

 

Phormix pres. NAUSEA 01

 

 

Ένας νέος χώρος το Space Under που δρα στα πεδία  της αρχιτεκτονικής και της τέχνης, παρουσιάζει το πρώτο από μία σειρά δρώμενων που διοργανώνει το Phormix και ονομάζεται ΝΑUSEA.το κοινό καλείται να διαδράσει συναισθησιακά με οπτικοακουστικά συμβάντα, εφήμερα ηχοτοπία, βίντεο και διαδραστικά περφόρμανς και να εξερευνήσει μέσω των ψυχοδραστικών τους ιδιοτήτων τα όρια του χώρου και του σώματος. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: ILIOS, Acte Vide, Tίμος Αλεξανδρόπουλος / No God Ritual, Αφροδίτη Ψαρρά, Νατάσσα Παπαδοπούλου.

 

 

Space Under [Νοταρά 49, Εξάρχεια] Παρασκευή 10 Οκτωβρίου

 

 

Six d.o.g.s records: The Launch

 



Το six d.o.g.s εγκαινιάζει την δική του δισκογραφική ετικέτα, με δύο ταυτόχρονες κυκλοφορίες και αντίστοιχες ζωντανές εμφανίσεις από δύο ελληνικά σχήματα. Ένα κιθαριστικό, των The East και ένα ηλεκτρονικό, τους Lemos. Headliners της βραδιάς οι Rattle Proxy.

 

 


6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 10 Οκτωβρίου

 

 

Hard Skin w/ Gay Anniversary

 

 

Σκληροί, καραφλοί, Βρετανοί και oi! Γέννημα-θρέμμα νοτιοανατολικού Λονδίνου, οι Hard Skin είναι η καλύτερη Oi! μπάντα που ξέβρασε η λεβεντομάνα Βρετανία μετά το 1990. Παίζουν μουσική του πεζοδρομίου εμπνευσμένη από Sham 69, Cock Sparrer και Cockney Rejects. Έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα και τους κάνουν παρέα οι δικοί μας πρεσβευτές της ελληνικής λεβεντιάς Gay Anniversary. 

 


Death Disco [Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου] Παρασκευή 10 Οκτωβρίου με είσοδο 9 ευρώ.

 

1ο Μουσικό Φεστιβάλ Utopia

 

 

Tα Προσχέδια μιας Ουτοπίας είναι η πρώτη απόπειρα της Utopia Music να επικοινωνήσει άμεσα με το κοινό της μέσα από τη φόρμα ενός μικρού φεστιβάλ που στόχο έχει έναν  αντίλογο σε μιαν αυθαίρετη καταδίκη σε μαρασμό και αδράνεια όλου σχεδόν του καλλιτεχνικού και πνευματικού δυναμικού της χώρας. Διαρκεί 3 ημέρες από την Παρασκευή 10 μέχρι την Κυριακή 12 Οκτωβρίου και θα εμφανιστούν οι μουσικοί και τα σχήματα: Βαγγέλης Κατσούλης, το Τρίο του Haig Yazdjian και το Κουαρτέτο του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου.

 

 

Ιανός [Σταδίου 24] Παρασκευή 10 έως Κυριακή 12 Οκτωβρίου με είσοδο 6-10 ευρώ

 

 

 

Winston McAnuff & Fixi

 

 

O νονός της Reggae-Soul Winston McAnuff  από την Τζαμάικα (παλαιότερα γνωστός ως Electric Dread), ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γάλλο παραγωγό Fixi και έρχεται για να μας μεταφέρει σε ένα κόσμο όπου η μουσική σημαίνει ελευθερία και αισιοδοξία.

 

 

 

Gazarte [Βουτάδων 32-34, Γκάζι] Σάββατο 11 Οκτωβρίου με είσοδο 15-33 ευρώ

 

 

Yellow Devil Sauce w/ Kalpa, Anal Veritas

 

 

Οι Yellow Devil Sauce θα παρουσιάσουν live την τρίτη ολοκληρωμένη τους δουλειά ''Right under your nose''. Mαζί  τους οι Kalpa και Anal Veritas.

 

 

An Club [Σολωμού 13-15], Σάββατο 11 Οκτωβρίου με είσοδο 5 ευρώ

 

 

Bαγγέλης Μαρκαντώνης και οι Προφίλ

 

 

Ένα βήμα πριν κυκλοφορήσουν τους νέους τους δίσκους, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης και οι «Προφίλ» ανεβαίνουν στη σκηνή για να ξεδώσουν από το στούντιο και να διασκεδάσουν μαζί με το κοινό τους. Ο Βαγγέλης θα παρουσιάσει τραγούδια από το δίσκο "Ξένη Γη" καθώς και παλιότερα τραγούδια της Ανοιχτής Θάλασσας. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι «Προφίλ» που επίσης αυτό το διάστημα ολοκληρώνουν τη νέα τους δουλειά.

 

 

Koo-Koo [Ιάκχου 17, Γκάζι] Σάββατο 11 Οκτωβρίου με είσοδο 5 ευρώ