Happy Festival

Πολύ σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας και ελληνικής μουσικής σκηνής συναντιούνται το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη

LIFOTEAM 23.8.2014 | 15:43


 

Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων φιλοξενεί το Happy Festival, μια μεγάλη, φωτεινή και πολύχρωμη γιορτή με πολλή μουσική. Συναυλίες από τα πιο σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας και ελληνικής μουσικής σκηνής, Happenings και Workshops θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του Happy Festival, εγκαινιάζοντας το 1ο μεγάλο δίκτυο πολιτισμού στην Ελλάδα www.happyclub.gr που θα λειτουργήσει επίσημα από την 1η Οκτωβρίου 2014.

 

Συμμετέχουν οι:

 

Οι CUBAN BEATS ALL STARS (Orishas) , τέσσερα από τα 6 αρχικά μέλη του θρυλικού συγκροτήματος Orishas με την εκρηκτική μουσική τους και τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Orishas σε μια συναρπαστική ατμόσφαιρα με ρυθμό και απίστευτα μεταδοτική ενέργεια.

 

Οι CLUB DE BELUGAS FEAT BRENDA BOYKIN, η αποθέωση της Nujazz, swing, funky μουσικής σε retro εκδοχή και super χορευτική διάθεση! Μία από τις πρωτοπόρες μπάντες στη Nu-jazz μουσική, με πάνω από πωλήσεις πάνω από 4 εκατομμύρια CD's παγκοσμίως.

 

O METASTAZ, γνωστός ακτιβιστής μουσικός παραγωγός από τη Λυών παράγει μουσική με βάση την dub σκηνή την οποία συνδυάζει με παραδοσιακές εμπνεύσεις και επιδέξια beats, σπάζοντας με μοναδικό τρόπο τα σύνορα μεταξύ των μουσικών ειδών και νοιώθουμε πολύ περήφανοι που επέλεξε το Happy Festival για την πρώτη του ζωντανή εμφάνιση στην Ελλάδα.

 

Happy Festival
Penny and the Swinging Cats

 

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ γυρνάει στη γη διαπομπεύοντας τα παλιά του τραγούδια και παρουσιάζοντας τα καινούρια, ανάμεσα σε ιστορίες που σίγουρα κάπου θα έχουν συμβεί και που σε ένα παράλληλο σύμπαν κάποιος θα τον τρέχει στα δικαστήρια.

 

Οι GADJO DILO ζωντανεύουν τη manouche gipsy swing μουσική παράδοση, μέσα από μοναδικές εκτελέσεις κομματιών του θρυλικού κιθαρίστα Django Reinhardt. H καλλιτεχνική και προσωπική πορεία αυτού του μοναδικού τσιγγάνου – που χαρακτηρίστηκε από πολύ νωρίς ως ιδιοφυΐα, από ανεξαιρέτως όλους τους σύγχρονούς του και μεταγενέστερους εκπροσώπους της jazz – εμπνέει τους Gadjo Dilo.

 

Οι PENNY & THE SWINGIN' CATS με όχημα τη μουσική χρονομηχανή τους που τρέχει από δεκαετία σε δεκαετία, μας προσκαλούνστο Happy Festival να ξεφαντώσουμε και να χορέψουμε μαζί τους στους υπέροχους ρυθμούς τους.

 

 

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου

Τεχνόπολις

5 μ.μ.

www.technopolis-athens.com