Φεστιβάλ Εν Ορεσι

Ήρθε η ώρα να πάρουμε τα βουνά για 4η χρονιά!

LIFOTEAM 11.7.2014 | 15:36

 

Τώρα που η ζέστη στις πόλεις έγινε ανυπόφορη, ήρθε η ώρα να αποδράσουμε στο Καρπενήσι που υπόσχεται να μας προσφέρει δροσιά συνδυασμένη με διασκέδαση από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο "EN 'ORESI" FESTIVAL.

 

«Εν Όρεσι» σημαίνει στα αρχαία Ελληνικά «στα βουνά» και σκοπός αυτού του φεστιβάλ είναι ακριβώς να αναδείξει το φυσικό πλούτο και τη μοναδική ομορφιά που κρύβεται σε ορεινές περιοχές της Ελλάδος, όπως το Καρπενήσι και παράλληλα προσκαλεί τους επισκέπτες της περιοχής, αλλά και τους μόνιμους κατοίκους, να συμμετέχουν σε μία μοναδική πολιτιστική γιορτή!

 

Στη σκηνή του φεστιβάλ έχουν ανέβει μερικοί από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι: Πυξ Λαξ, Γιάννης Αγγελάκας, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Χάρις Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη, Γιάννης Χαρούλης και πολλοί άλλοι. Κάθε χρόνο στήνεται μια Αυγουστιάτικη μουσική γιορτή με φόντο τον καλοκαιρινό ουρανό και το καταπράσινο φυσικό τοπίο.

 

Φεστιβάλ Εν Ορεσι

 

Φέτος το «En 'Oresi» festival είναι ο ιδανικός προορισμός για όλους τους μουσικόφιλους λάτρεις της φύσης και του camping. Tο τριήμερο διεξαγωγής του φεστιβάλ (16, 17, 18/ 8) που ακολουθεί αμέσως μετά τη μεγάλη αργία του Δεκαπενταύγουστου αλλά και ο καταπράσινος και φιλόξενος χώρος του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου είναι το ιδανικό σκηνικό για μια «δροσερή» απόδραση που συνδυάζει μουσική και οικονομικές διακοπές. Οι campers μπορούν να στήσουν τις σκηνές τους από την Παρασκευή 15 Αυγούστου μέχρι και το τέλος του φεστιβάλ.

 

Σάββατο 16/8: Active Member, Οδυσσέας (Razastarr), Βέβηλος (Βαβυλώνα), Noova Groova, Στιχοπλοκές

Κυριακή 17/8: Μίλτος Πασχαλίδης- Χρήστος Θηβαίος, Βαγγέλης Καζαντζής

Δευτέρα 18/8: Άλκηστις Πρωτοψάλτη-Ελευθερία Αρβανιτάκη

 

Τιμές εισιτηρίων

Σάββατο 16 Αυγούστου
Προπώληση: 10€
Ταμείο: 12€

Κυριακή 17 Αυγούστου
Προπώληση: 10€
Ταμείο: 12€

Δευτέρα 18 Αυγούστου
Προπώληση: 13€
Ταμείο: 15€

Τα εισιτήρια του τριημέρου κοστίζουν 30 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ camping & parking)