Μουσικοθεατρικά δρώμενα στον πολυχώρο Αίτιον

Από 24 Μαρτίου μέχρι 4 Απριλίου.

LIFOTEAM 1.4.2014 | 17:27

 

Ο Πολυχώρος ΑΙΤΙΟΝ φιλοδοξεί να παντρέψει την τέχνη με την βραδινή διασκέδαση με το νέο βραδινό μουσικοθεατρικό του πρόγραμμα παρουσιάζοντας πρωτοποριακά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές που θα χρωματίσουν το πολιτιστικό γίγνεσθαι της Αττικής.

 

Όπερα, Ιστορίες Καρδιάς

Οι σχέσεις αγάπης από την ανάλαφρη και εύθυμη πλευρά τους, είναι το θέμα αυτής της παράστασης, που υπογράφει η Τζένη Δριβάλα.

Οι πιο δημοφιλείς ηρωίδες του μουσικού θεάτρου (όπερα-οπερέτα-μιούζικαλ) ζωντανεύουν κάτω από την καθοδήγηση του σκαμπρόζικου μικρού θεού, του Έρωτα, που μας ξεναγεί στα πολύπλοκα μονοπάτια των ερωτικών σχέσεων, με πολύ κέφι και χιούμορ.

 

Παρασκευή 28 Μαρτίου

Ώρα: 22:00

Είσοδος: 7 ευρώ

 

Νύχτες στη μελωδική μεσόγειο

 

Μελωδίες από όλα τα λιμάνια της Μεσογείου

 

Σάββατο 29 Μαρτίου

Ώρα: 22:00

Είσοδος: 5 ευρώ

 

Αντιθέσεις

Παρουσιάζονται Ετερόκλητα Ποιήματα Μελοποιημένα (ή μη), από διαφορετικούς τόπους και χρόνους. Από την Σαπφώ μέχρι το Ρεμπέτικο. Από την Αρχαία Ελλάδα κ τον 2ο αιώνα πΧ μέχρι τον Σαίξπηρ και τον Ερωτόκριτο. Από Κύπρο κ Ήπειρο μέχρι Γαλλία κ Ισπανία. "Μετά τον Μεσαίωνα έρχεται η Αναγέννηση". Αγάπη, Φως, Ζωή, Πάθος, Έρωτας. Το χωρο-χρονικό είναι συνεχές. Παν Εν. Εν Παν.

Η ΕΛΕΝΗ ΤΖΙΑΜΟΥΡΑΝΗ θα απαγγείλει από το βιβλίο της "Το Άρωμα των Ημερών" Παράλληλο δρώμενο με σχετική Έκθεση Φωτογραφίας σε επιμέλεια ΜΑΡΙΛΟΥ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ. Σύντομα θα υπάρξει αφίσα και event. Είναι νωρίς αλλά κάποιοι καλοί φίλοι έμαθαν το θέμα και μου ζήτησαν έγκαιρη δημόσια ενημέρωση!

 

Κυριακή 30 Μαρτίου

Ώρα: 21:30

Είσοδος: 5 ευρώ

 

 

The Mood swings duo playing em comic blues

Ένα μουσικό ταξίδι από τη jazz στα blues και από τη soul στα 60's, με gospel περάσματα και διασκευές - έκπληξη..! Με όχημα το πιάνο του Γρηγόρη και οδηγό τη φωνή της Ζωής, σας προ(σ)καλούμε να ταξιδέψετε μαζί μας, μέσα από νοσταλγικά μονοπάτια, στη μουσική του χθες μέσα από τη ματιά του σήμερα.

 

Δευτέρα 31 Μαρτίου

Ώρα: 21.30

Είσοδος: 3 ευρώ

 

 

Νοσταλγικά μονοπάτια

Μουσική αναδρομή σε αξέχαστες παγκόσμιες και ελληνικές επιτυχίες

 

Τρίτη 1 Μαρτίου

Ώρα: 21:30

Είσοδος: 5 ευρώ

 

 

Συνομιλία με ένα πιάνο

Με ανατρεπτικές ακροβασίες πάνω σε γνωστές μελωδίες από διαφορετικά μέρη του κόσμου, καταλήγοντας σε δικές μας με την ίδια πειραματική διάθεση, η Σάσα Παπαλάμπρου μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε τη μουσική της συνομιλία με ένα πιάνο.

 

Τετάρτη 2 Απριλίου

Ώρα: 22:30

Είσοδος: 5 ευρώ

 

Μουσική Παλλέτα

Μουσικό ταξίδι στο χρόνο με μελωδίες του κόσμου

 

Πέμπτη 3 Απριλίου

Ώρα: 21:30

Είσοδος: 5 ευρώ

 

 

Don Pasquale

H Skull of Yorick Productions φιλοξενονεί τους Η2Opera στην ξεκαρδιστική κωμική όπερα "Don Pasquale" του Gaetano Donizetti, σε πλήρως σκηνοθετημένη μορφή, με συνοδεία πιάνου και ελληνικούς υπέρτιτλους.

Ο Don Pasquale είναι ένα εξαιρετικά εύθυμο έργο, σε τρεις πράξεις και λιμπρέτο του Giovanni Ruffini. Ο ηλικιωμένος Ντον Πασκουάλε θέλει να παντρευτεί και να αποκληρώσει τον ανιψιό του Ερνέστο, ο οποίος είναι ερωτευμένος με τη Νορίνα. Ο πονηρός γιατρός Μαλατέστα συμβουλεύει τη Νορίνα να παραστήσει ότι είναι κάποια άλλη και σκηνοθετούν

έναν ψεύτικο γάμο με τον Ντον Πασκουάλε. Η συμπεριφορά της Νορίνα απέναντι στον ηλικιωμένο είναι τόσο άσχημη που ο Ντον Πασκουάλε με ανακούφιση τη χωρίζει και χαίρεται που θα την παντρευτεί και θα υποστεί τις ιδιοτροπίες της ο ανιψιός του.

 

 

Παρασκευή 4 Απριλίου

Ώρα: 22:00

Είσοδος: 10 ευρώ