Τα live του Σαββατοκύριακου

Οι επιλογές του LIFO.gr

The LiFO team, 9.3.2018 | 11:25

Nightstalker/ Breath After Coma/ Honeybadger

Οι Nightstalker, μια από τις πιο αγαπημένες ελληνικές μπάντες της αθηναϊκής underground ροκ σκηνής ανεβαίνουν στην σκηνή του Gagarin 205 για μια δωρεάν συναυλία. Μαζί τους οι: Breath After Coma και οι Honeybadger.

10/03, Gagarin 205, Λιοσίων 205, Ώρα: 20:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Μodified Dog/ SC3

Τα live του Σαββατοκύριακου
Modified Dog

 

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου οι Modified Dog και οι SC3 (Stelios Chatzikaleas Trio), δυο σχήματα με διαφορετικές αφετηρίες αλλά κοινά χαρακτηριστικά τον “κινηματογραφικό” χαρακτήρα των συνθέσεών τους και την αγάπη τους για την jazz, ανεβαίνουν στη σκηνή του six d.o.g.s.

9/03, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 21:00, Εισιτήριο: 10 ευρώ

 

 

Γιώργης Χριστοδούλου, Ο Αττίκ στο Παρίσι..και άλλες ιστορίες

Τα live του Σαββατοκύριακου
Γιώργης Χριστοδούλου

 

Η παράσταση ξετυλίγει στο πρώτο μέρος τα άγνωστα «χαμένα» τραγούδια του Αττίκ από την εποχή που αυτός ζούσε στο Παρίσι μέχρι τις ελληνικές επιτυχίες του που ακολούθησαν, τους έρωτες και τη ζωή του.

 

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιώργης Χριστοδούλου ζωντανεύει την ατμόσφαιρα των παλιών καμπαρέ του μεσοπολέμου. Την Παρασκευή 9/3 special guest θα είναι η Ανδριάνα Μπάμπαλη και το Σάββατο 10/3 η Μελίνα Τανάγρη.

9-11/03, Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς, Παρασκευή, Σάββατο: 22:30, Κυριακή: 21:30, Εισιτήριο: 10- 20 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 

Magenta Flaws

Τα live του Σαββατοκύριακου
Ο ήχος των Magenta Flaws εναλλάσσεται μεταξύ της trip hop, της electronica και της alternative rock.

 

Οι magenta flaws ανεβαίνουν στη σκηνή του six d.o.g.s για να παρουσιάσουν ένα live εμπνευσμένο από το άλμπουμ «Corridor», από ιδέες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, αλλά και από την πρώιμη εποχή των αυτοσχεδιαστικών sets. Ο ήχος τους εναλλάσσεται μεταξύ της trip hop, της electronica και της alternative rock.

10/03, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 21:00, Εισιτήριο: 5 ευρώ

 

 

Gadjo Dilo

Τα live του Σαββατοκύριακου
Gadjo Dilo

 

Oι Gadjo Dilo επιστρέφουν στο Gazarte και μπερδεύουν τις μελωδίες της τσιγγάνικης jazz, του Χιώτη και του Τσιτσάνη δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο μουσικό στυλ που οι ίδιοι αποκαλούν "Manouche De Grec".

10/03, Gazarte, Bουτάδων 32-34, Γκάζι, Ώρα: 22:30, Εισιτήριο: 8 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 

Jinjoo Yoo

Τα live του Σαββατοκύριακου
Jinjoo Yoo

 

H Jinjoo Yoo έχει καταγωγή από τη Νότια Κορέα, αλλά ζει στη Νέα Υόρκη. Πρόσφατα κυκλοφόρησε πρώτος προσωπικός της δίσκος με τίτλο «I am curious» ο οποίος περιλαμβάνει συμμετοχή του μπασίστα Neal Miner, ο οποίος θεωρείται αυτή τη στιγμή από τους πιο περιζήτητους μουσικούς της jazz σκηνής της Νέας Υόρκης, αλλά και του ντράμερ Jimmy Wormworth. Η πιανίστρια θα παρουσιάσει εκτός από δικές της συνθέσεις και σημαντικά ιστορικά jazz κομμάτια της αμερικάνικης σκηνής.

11/03, Jazzpoint, Ακαδημίας 18, Ώρα: 21:30, Εισιτήριο: 5 ευρώ (Ελάχιστη κατανάλώση: 5 ευρώ)

 

 

Pharos Wind Ensemble

Τα live του Σαββατοκύριακου
Pharos Wind Ensemble

 

Πέντε κορυφαίοι μουσικοί της Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής συμμετέχουν σε ένα νεοσύστατο σύνολο μουσικής δωματίου, με στόχο την εκπαίδευση και διάδοση της κλασικής και έντεχνης μουσικής σε παιδιά, νέους και κοινωνικές ομάδες που έχουν δύσκολη πρόσβαση σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους.

 

Ο Θοδωρής Μαυρομμάτης στο φλάουτο, ο Δημήτρης Σαφαρίδης στο όμποε, ο Γιάννης Καραγιάννιδης στο κλαρινέτο, ο Δημήτρης Ντακοβάνο στο φαγκότο και ο Χρήστος Καλούδης στο κόρνο, συνθέτουν ένα ευέλικτο σχήμα που εμφανίζεται σε ναούς, σχολεία, φιλανθρωπικά ιδρύματα, σωφρονιστικά καταστήματα, μουσεία κ.α.

11/03, ΚΠΙΣΝ, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, Ευριπίδου & Δοϊράνης, Ώρα: 12:00- 14:00, Είσοδος ελεύθερη (με σειρά προτεραιότητας)

Οδηγός Μουσικής