O DJ Mala στο ΚΠΙΣΝ

Ένας από τους πιο γνωστούς παραγωγούς της dubstep έρχεται στην Αθήνα

LIFOTEAM 30.1.2017 | 13:59

 

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σε συνεργασία με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Black Athena προσκαλούν τον Mala, έναν από τους πιο γνωστούς DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας dubstep μουσικής σκηνής για να μιλήσει για την μουσική του αλλά και για να παίξει ένα dj set γεμάτο με Κουβανέζικες και Περουβιανές αναφορές παράλληλα με τους dubstep ήχους που τον έχουν κάνει διάσημο. 

 

Επομένως, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ο Mala θα βρίσκεται στον Πύργο Βιβλίων για να συνομιλήσει και να μοιραστεί τις μουσικές απόψεις του με το κοινό. Αργότερα η βραδιά θα συνεχιστεί στο Φάρο όπου ο Mala θα αναλάβει τα ντεκ για να ξεδιπλώσει την πρωτότυπη μουσική του. Το πρόγραμμα θα ανοίξει η DJ Anna Mystic. 

 

Ο Mala ξεκίνησε την καριέρα του από τους Digital Mystikz (DMZ) που ήταν καθοριστικοί για την dubstep σκηνή στο Λονδίνο. Το 2011 θα βρεθεί στην Κούβα μαζί με τον παραγωγό του BBC, Gille Peterson. Από αυτό το ταξίδι του θα προκύψει το πρώτο του άλμπουμ "Mala In Cuba". Πέρσι τον Ιούνιο κυκλοφόρησε το δεύτερο του άλμπουμ με τίτλο "Mirrors" στο οποίο επικεντρώνεται αυτή τη φορά στις μουσικές του Περού. 

 

 


4/2, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα, είσοδος ελεύθερη.