Η Μ.Ι.Α. μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο κομμάτι

Το πολυαναμένομενο άλμπουμ της θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο.

LIFOTEAM 15.7.2016 | 15:35
Μετά τον τίτλο του νέου της άλμπουμ που θα είναι το όνομα της ανάποδα δηλαδή, 'A.I.M΄ κυκλοφόρησε ένα κομμάτι από το δίσκο και την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του. 
Το 'Go Off' είναι μια συνεργασία της με τον Skrillex και τον Blaqstarr. Ακούστηκε για πρώτη φορά στην ραδιοφωνική εκπομπή της Annie Mac, στο Radio 1. Είναι ένα χορευτικό κομμάτι στο γνωστό της ύφο με επικά μπιτ από τον Skrillex. To άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου και θα είναι το πιο πρόσφατο άλμπουμ της γνωστής μουσικού από το 'Matangi' του 2013. 
Πέρσι, κυκλοφόρησε ένα προκλητικό βίντεο για το κομμάτι “Borders” που αφορούσε την προσφυγική κρίση. Και αυτό το βίντεο όμως που ετοίμασε για το κομμάτι είναι αν μη τι άλλο εκρηκτικό. 
Το A.I.M. αρχικά λεγόταν 'Matahdatah' αλλά από τότε που ανακοίνωσε την κυκλοφορία του η τραγουδίστρια είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια της με την δισκογραφική της. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα είχε κάνει ένα τουίτ που έγραφε ότι είναι στο τσακ να ανεβάσει το δίσκο δωρεάν γι' αυτό ίσως επιτέλους δόθηκε μια τελική ημερομηνία κυκλοφορία. 
Όπως είπε στο Radio 1 ίσως να είναι και ο τελευταίος της δίσκος αν και είπε ότι θα συνεχίσει να γράφει μουσική. Το χαρακτήρισε σαν το πιο 'καθαρό' άλμπουμ που έχει κάνει. 
Αναμονή μέχρι 2 μήνες λοιπόν και μέχρι τότε μια γεύση εδώ: