Πρώτο teaser για το βιντεο-παιχνίδι του Kanye West

Έχει τίτλο ‘Only One’ οπώς το τραγούδι του και είναι αφιερωμένο στην μνήμη της μητέρας του

LIFOTEAM 14.6.2016 | 13:07

 

Πρώτο teaser για το βιντεο-παιχνίδι του Kanye West

 

 

Στην αρχή το ‘Only One’ ήταν ένα τραγούδι του Kanye West από το νέο του άλμπουμ ‘The Life of Pablo’ αλλά εδώ και ένα χρόνο είχε κάνει γνωστό ότι σκοπεύει να φτιάξει ένα βιντεο-παιχνίδι. Το παιχνίδι της θα ακολουθούσε την μητέρα του στο ταξίδι της στις πύλες του παραδείσου. Η μητέρα του πέθανε το 2007, μια μέρα μετά από διάφορες κοσμιτικές επεμβάσεις που έκανε.  

 

Πρώτο teaser για το βιντεο-παιχνίδι του Kanye West

 

Οι πρώτες εικόνες από το παιχνίδι βγήκαν στην δημοσιότητα κατά την διάρκεια της εμφάνιση του στο Madison Square Garden. Για την δημιουργία του συνεργάστηκε με την ομάδα Ε3 που έχουν στο παρελθόν συνεργαστεί με τους Grizzly Bear και την Bjork. Στο trailer που μόλις κυκλοφόρησε βλέπουμε την Donda West να είναι πάνω σε ένα μονόκερο και να πετάει προς τον ουρανό με animation που μοιάζει με τα ψηφιακά παστέλ χρώματα που χρησιμοποίησε στην περφόμανς του για το κομμάτι ‘Ultralight Beam’ στο SNL.

 

 

Τέλος κάτι που αποκάλυψε πρόσφατα είναι ότι ήθελε να μάθει να σχεδιάζει βιντεο-παιχνίδια όταν ήταν μικρός γι’ αυτό και το επόμενο άλμπουμ του ονομάζεται προσωρινά TurboGrafx 16.

 

 

Δείτε το trailer: