Νοστιμιά σε καλαμάκι

Στο Stick Bar, το νέο εστιατόριο στην καρδιά του Κολωνακίου

LIFOTEAM 30.7.2014 | 15:12

Νοστιμιά σε καλαμάκι
Πιτάκια Μεσογείου με χαλούμι

 

Πόση νοστιμιά θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από ένα καλαμάκι; Κι όμως, το καλαμάκι μπορεί να την αναδείξει σε πολλά επίπεδα! Αυτό ακριβώς μας αποδεικνύει γευστικότατα το Stick Bar, το νέο εστιατόριο στην καρδιά του Κολωνακίου. Το δημιούργημα μιας παρέας φίλων που σέβεται το καλό φαγητό και θέλει να το μοιραστεί με όλη την Αθήνα.

 

Στο Stick Bar, σ' έναν όμορφο χώρο με ελληνικό προφίλ και minimal στοιχεία, το γνωστό σε όλους μας greek kalamaki μετουσιώνεται σε gourmet καλαμάκι. Φτιαγμένο από εκλεκτές πρώτες ύλες, φέρει τη γνήσια σφραγίδα της ελληνικότητας και την ασύγκριτη ποιότητα της μεσογειακής διατροφής. Σε διαφορετικές εκδοχές, από καλαμάκι με χοιρινό, κοτόπουλο ή αρνί, με γαρίδες ή σολομό για τους λάτρεις της ψαροφαγίας, με μανιτάρια ή χαλούμι για τους real vegetarians, έρχεται να απογειώσει τη νοστιμιά σε κάθε ουρανίσκο. Και για όποιον επιθυμεί τις αυθεντικές γεύσεις κυριολεκτικά «στο πιάτο», οι χορταστικές μερίδες κρεατικών του Stick Bar, όπως τα χοιρινά μπριζολάκια, το φιλέτο κοτόπουλο, το ολόφρεσκο μπιφτέκι από γαλοπούλα ή μοσχάρι και το λαχταριστό T-Bone, είναι οι ιδανικές προτάσεις που σε κάνουν να «κολλάς» με το άψογο ψήσιμο και τη νοστιμιά τους.


Όποια κι αν είναι τελικά η επιλογή σας, σας προτείνουμε να τη συνοδεύσετε με κάποια από τις ολόφρεσκες, πλούσιες σαλάτες του Stick Bar που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα και δροσερά σε κάθε πιρουνιά. Στο τέλος, εξίσου ευχάριστα θα σας εκπλήξουν και οι λογικότατες τιμές.

 

Το Stick Bar είναι ιδανικό στέκι για after shopping, για γεύμα ή δείπνο, ενώ το delivery service που διαθέτει βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα για να απολαύσετε στο δικό σας χώρο πεντανόστιμα πιάτα και το αγαπημένο σας καλαμάκι στα gourmet του.