Φεστιβάλ Μελιού: Ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων, αφιερωμένων στο μέλι

Το Apivita Experience Store γιορτάζει το μέλι και διοργανώνει μια ξεχωριστή μέρα αφιερωμένη στη μέλισσα και τα μελισσοκομικά προϊόντα

LIFOTEAM 8.11.2016 | 15:40

 

To Σάββατο 12 Νοεμβρίου, η Apivita διοργανώνει ένα φεστιβάλ με τίτλο «Η ζωή της μέλισσας» που περιλαμβάνει ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων, όλες αφιερωμένες στο μέλι: Διαλέξεις, ανοιχτές συζητήσεις, workshop μαγειρικής και φυσικά honey tasting αλλά και δώρα- έκπληξη για τους συμμετέχοντες! 

 

Από τις 12 το μεσημέρι και μετά είμαστε όλοι προσκεκλημένοι να δοκιμάσουμε τη νέα σοδιά, ιδιαίτερες ποικιλίες μελιών, γύρη, κερήθρα αλλά και πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την υγεία μας, βάζοντας τα πολύτιμα αυτά προϊόντα στη διατροφή μας.


Σε μία ενδιαφέρουσα και ζωντανή διάλεξη με τον Δρ. Αντώνιο Τσαγκαράκη, Εντομολόγο και καθηγητή του Ινστιτούτου Γεωπονικών Ερευνών, θα μάθουμε για την κοινωνία της μέλισσας και τη σημασία της στην διατήρηση των οικοσυστημάτων.


Η μέρα θα ολοκληρωθεί με τον πιο γλυκό τρόπο: Η ομάδα των chef του εστιατορίου Cookoovaya σε ένα live workshop μαγειρικής θα μας δείξει πως φτιάχνεται ένα ξεχωριστό παστέλι μελιού.
 

The Apivita Experience Store, Σόλωνος 6, Αθήνα