Κυριακές με brunch στο ΙΤ

Το στέκι της Σκουφά υποδέχεται τις Κυριακές του χειμώνα με ανανεωμένες, νόστιμες και υγιεινές προτάσεις

LIFOTEAM 8.11.2016 | 13:04


Kαι φέτος ένα γευστικό και υγιεινό brunch μας περιμένει στο IT, στην οδό Σκουφά. Με πρωταγωνιστές την έμπνευση και τη φαντασία και «παίζοντας» με βιολογικά αυγά, ο Chef του IT, Ηλίας Σταυρόπουλος, και όλοι οι συνεργάτες δηλώνουν "We Are Eggaged" και συνδυάζουν αγαπημένα πιάτα του brunch με νέες προτάσεις.

 

Κυριακές με brunch στο ΙΤ


Από το μενού του brunch ξεχωρίζουν οι νέες προτάσεις: τα αυγά ποσέ σε ασιατικά ψωμάκια σιτάλευρου με κατσικίσιο τυρί, ψητό ζαμπόν fouantre και κρέμα κολοκύθας, καθώς και τα αυγά μάτια στο φούρνο, με σάλτσα ψητής ντομάτας, chorizo, τσιπς πατάτας και τριμμένη φέτα. Υποσχόμενο new entry είναι και το σάντουιτς με bagel παπαρούνας, καπνιστό σολομό, κρέμα αβοκάντο, βαλεριάνα και αυγό ποσέ. Ο chef δημιουργεί και ένα burger ειδικά αφιερωμένο στην Κυριακή. Το Sunday burger με μανιτάρια, χαρουπόμελο, τραγανό μπέικον, ψητό χαλούμι και αυγό μάτι.

 

Κυριακές με brunch στο ΙΤ

 

Στο μενού παραμένουν και οι classic IT επιλογές όπως το κοτόπουλο μπιφτέκι, οι ταλιατέλες μπολονέζ και φυσικά τα ακαταμάχητα γλυκά με φαβορί το cheesecake με κρέμα κολοκύθας. Τέλος, τα cocktails του IT με την υπογραφή του Νίκου Νικολάκου, απογειώνουν την Κυριακή μας ενώ υπάρχει πάντα και η υγιεινή επιλογή ακόμα και στο ρόφημα, το Matcha Ninja, το πράσινο αντιοξειδωτικό τσάι του IT.