Αέρας ανανέωσης φύσηξε στους χώρους του Μουσείου της οδού Πειραιώς.  Το περιβάλλον στο μπαρ και το Δειπνοσοφιστήριο έγινε πιο ζεστό και φιλόξενο με πολλά, πράσινα φυτά, μεγάλα ξύλινα τραπέζια και ζωντανή μουσική. Επίσης ανανεωμένη η κάρτα με τα κρασιά και ποτά στην οποία προστέθηκαν πρωτότυπα κοκτέιλ και νέες γεύσεις καφέ, αλλά και το μενού, που απέκτησε νέα, ιδιαίτερα πιάτα.  

 

 

Το καφέ του Μουσείου Μπενάκη ανανεώθηκε!

 

Ανακαινισμένο και το Πωλητήριο. Εδώ δόθηκε έμφαση και φροντίδα στο ντιζάιν, αλλά και στις συνεργασίες: νέοι Έλληνες, νέοι ξένοι δημιουργοί, νέες συνεργασίες με έμπειρους τεχνίτες. Το αποτέλεσμα; Μια σειρά από νέα αντικείμενα, νέα βιβλία και εκθέσεις δημιουργών.

 

Το καφέ του Μουσείου Μπενάκη ανανεώθηκε!

 

Η αλλαγή αυτή στοχεύει σε ένα εξίσου ανανεωμένο κοινό: αυτό που ενδιαφέρεται να δει, να ακούσει, να συζητήσει, να ανταλλάξει απόψεις και εμπειρίες, να καθίσει βολικά, να πιει, να φάει, να κάνει τις αγορές του, να περάσει καλά. Αλλά και ένα κοινό που αν θελήσει, μπορεί να δει παράλληλα του κόσμου τις εκθέσεις, να ανοίξει και άλλους ορίζοντες στη σκέψη του. Το αποτέλεσμα που θα προκύψει δεν μπορεί παρά να κάνει τη διαφορά. Να γίνει το Μουσείο το καλύτερο σημείο συνάντησης στην Αθήνα, ένα σημείο πολυδιάστατο, φιλόξενο, ενδιαφέρον.

 

Το καφέ του Μουσείου Μπενάκη ανανεώθηκε!

 

Τα εγκαίνια των νέων χώρων θα γιορταστούν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, στις 8.30 μ.μ., με ζωντανή μουσική, performances, γευστικές εκπλήξεις και ειδικές τιμές στα κοκτέιλ.

 

 

Η βραδιά περιλαμβάνει

 

Food design perfomances από τους Studiolav θα παρουσιάσουν μια νέα συλλογή από Coutoure Biscuits μέσω ενός εργαστηρίου στο Μουσείο Μπενάκη.H μόδα συναντά τη μαγειρική με το σετ από σφραγίδες κουζίνας Designer Baking. Τα εικονικά μοτίβα Pied De Poule και Tweed – Ψαροκόκαλο μεταμορφώνουν το ψωμί, τα μπισκότα και τις πίτες σε μικρά θαύματα "υψηλής μαγειρικής".

 

Greece Is For Lovers Beach Puddings. Αντλώντας έμπνευση από την πλαστικότητα της άμμου και τα καλοκαιρινά παιχνίδια στην παραλία, οι Greece Is For Lovers παρουσιάζουν μια διεγερτική πρόταση σερβιρίσματος ενός κλασικού Ελληνικού επιδορπίου.

 

Μουσική και Dj set απο: Γεωργία Καρύδη,  Jay Glass Dubs, Giganta

 

Mουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138. Πωλητήριο: Τετάρτη – Κυριακή, 10.00 π.μ. –  10.00 μ.μ., Café-Bar: Τετάρτη – Κυριακή, ανοικτό από τις 10:00 το πρωί ως αργά το βράδυ.