ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.1.2017 | 20:24

ηπια καταθλιψη

νομιζω οτι παθαινω καταθλιψη. ο,τι τεστ κανω μου βγαζει ηπια καταθλιψη αλλα φοβαμαι μην εξελιχθει σε κατι αλλο. λεφτα για ψυχολογο δν υπαρχουν .ουτε χρονος επισης δουλευω 12 ωρες και τη μερα. ημουν παντα πολυ χαρουμενος ανθρωπος και εχω ξεπερασει οσα πραγματα ετυχαν ν με στεναχωρησουν σχεσεις και τα λοιπα σχετικα αμεσα. δεν περιμενα ποτε να νιωσω ετσι. το ακουγα να το νιωθουν αλλοι και αναρωτιομουν πως μπορεις να αφηνεις τν εαυτο σου να το παθει. χωρις λογο ενω ειμαστε ολοι καλα οσοι αγαπω .. ξαφνικα με εχει πιασει ενα βαρος ολο κλαιω λες και με καταραστηκε καποιος λες και με κραταει κατι... το χετε περασει ποτε? βοηθεια στα ηπια συμπτωματα ελπιζω να ναι περαστικο...
3
 
 
 
 
σχόλια
Το έχω περασει. Σύντομα κατάλαβα ότι το περνούν πολλοί γύρω μου... Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου. Μην μπαίνεις στη διαδικασία να κατηγορείς τον εαυτό σου. Η γυμναστική βοηθά πολύ.
Οταν δουλευεις 12 ωρες τη μερα και δεν εχεις χρονο να χαρεις τιποτε αλλο, ειναι φυσιολογικο. Τα λεφτα δε θα τα παρεις στον ταφο σου, ουτε θα αντεξεις να το κανεις για παντα αυτο. Δουλευε σαν ανθρωπος ενα 8ωρο αν σου δινεται η ευκαιρια, για να απολαυσεις και τη ζωη σου.
Το φρέσκο βούτυρο βοηθαει στην κατάθλιψη!!Το αναγνωρίζει ο οργανισμός και είναι από τα λιπαρά που χρειάζεται ο εγκέφαλος!!Δοκιμασε να τρως μια φέτα ψωμί με βούτυρο φρέσκο!!