ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.4.2024 | 04:09

Αγκαλιά η θεραπευτικη

Πόσο θεραπευτική είναι μια αγκαλιά; Πολύ λέω εγώ, δεν με αγκάλιαζουν σχεδόν ποτέ, Ούτε κι εγώ, φοβάμαι μην το παρεξήγησει ο άλλος. Έχει άτομα που τα συμπαθώ τόσο πολύ και θέλω απλά να τα αγκαλιάσω, φιλικά όχι τίποτε άλλο. Όμως αν είναι άντρες και παντρεμένοι ή σε σχέση δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Είμαι λίγο περίεργη σαν άνθρωπος και πολλοί νομίζουν ότι δεν τους συμπαθω δεν ξέρω ίσως το ύφος μου ενώ δεν είναι έτσι. Αχ πόσο μου λείπει μια αγκαλιά
2
 
 
 
 
σχόλια

Η αγκαλιά στον χαιρετισμο ζεσταινει τις καρδιες , αλλά με τα τον κοβιντ πολλοί την εχουμε περιορισει μονο μεσα στην οικογενεια. Με τους υπόλοιπους ειμαστε συγκρατημενοι.

Ότι μία αγκαλιά δρα πολλές φορές θεραπευτικά, εξυπακούεται. Εδώ υπήρχε (υπάρχει ακόμα ;) και "κίνημα αγκαλιάς" που αγκάλιαζαν άγνωστους ανθρώπους στο δρόμο (όχι ξαφνικά και χωρίς συγκατάθεση, τους ρωτούσαν πρώτα).
Έχω να συμπληρώσω, ότι ένα ειλικρινές χαμόγελο λειτουργεί εξίσου θεραπευτικά με μία αγκαλιά · επιπλέον έχει και το πλεονέκτημα της απόστασης, επομένως πάντα προηγείται αυτής.
Από την άλλη, καλές είναι οι αγκαλιές · όμως όπως και με τα χαμόγελα, όχι πολλές ούτε για πολύ. Όταν κάποιος το παρακάνει με αυτές (κυρίως πρόσωπα εξουσίας όπως για παράδειγμα ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, δήμαρχοι κλπ), παίρνει υποτιμητικά και δικαιωματικά το παρατσούκλι "νάτος πάλι ο αγκαλίτσας". Και μιλάω κυρίως για τη δεύτερου τύπου αγκαλιά · αυτή με το ένα χέρι πάνω από τον ώμο.
Όσο για σένα, τόλμησε κάποια στιγμή να το προτείνεις. Δεν έχεις να χάσεις κάτι, παρά μόνο να κερδίσεις με την επιβεβαίωση της ευαισθησίας σου.