ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.4.2023 | 22:02

Πως να της το πω?

Εδώ και καιρό,αρκετά συχνά παίρνω καφέ από ένα μαγαζί.Εκεί δουλεύει μια πανέμορφη κοπέλα σαν barista.Θέλω πολύ να της πιάσω την κουβέντα και να το πάω αλλού,καταλαβαίνετε τι εννοώ,αλλά δεν ξέρω πως.Δεν θέλω κι όλας να το κάνω αυτό στην δουλειά της,μην έχει πρόβλημα μετά.
7
 
 
 
 
σχόλια

Πιάσε κουβέντα καθημερινά από λίγο. Ένα τι κάνεις; Έχετε πολλή δουλειά; Δουλεύεις καιρό εδώ; Σπάει τον πάγο. Αν ανταποκριθεί μιλά περισσότερο. Ώσπου ζητά και έναν καφέ.

Ποσο απλό ,ωραιο και λογικο ακουγιετε αυτο που λες.
Ωστοσο οταν η καρδια σου κανει τικ τακ...ειναι πραγματικά πολυ δύσκολο...
ουφ
Δεν μπορει να το καταλαβει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ κάποιος που δεν το χει ζήσει.
(τυγχανει να ζω κατι παρομοιο αυτή την περιοδο και το νιώθω το παλικαρι)

Καλη και πολυ δύναμη, στον φίλο μας εκ καρδιας.

Και εγώ έχω ερωτευτεί και καταλαβαίνω ότι κομπλαρει. Αν δεν ξεπεράσει τον εαυτό του όμως δε θα μάθει αν η κοπέλα ενδιαφέρεται ή όχι. Απλά θα πηγαίνει για καφέ,θα τρώγεται και ένας πιο τολμηρός θα την κερδίσει. Άλλωστε όπως λένε 'δε μπιπ ο ωραίος αλλά ο θαρραλέος!'.

"Μ αρεσεις και νομιζω πως ταιριαζουμε θα σ ενδιεφερε να πιουμε κατι εκτος δουλειας σου καποια στιγμη?" Αν σου πει ναι κλεισε εκεινη την ωρα ραντεβου, αν σου πει οχι αλλαξε στεκι.

Ρώτησέ την τι ώρα σχολάει κι αν επιθυμεί να μιλήσετε για λίγο στο σχόλασμα.
Δεν είναι κακό πράγμα η ευγενική έκφραση έρωτα ή το να πιάσεις ευγενικά και χωρίς ύφος κολλιτσίδας σε κάποιον την κουβέντα είτε φιλικά είτε ερωτικά.
Ο κόσμος σκυλοβρίζεται άνετα στο δρόμο ή στα μαγαζιά αλλά διστάζει να γνωρίσει τους συνανθρώπους του.
Πριν λίγο στη γειτονιά μου έξω από ταβέρνα τσακωνόταν ένας κύριος με μια κυρία για παρκάρισμα έξω από την ταβέρνα και χώθηκε στον καβγά κι ο συνοδός της κυρίας και λέγανε κάτι λόγια μες στα νεύρα και κάτι ''σε παρακαλώ φύγε με το ήρεμο που σου λέω'' και κάτι τέτοια.
Αν στο καφέ που πας κάποιος έτρωγε τη θέση σε κάποιον την ώρα της παραγγελίας δεν θα έβγαιναν κατά πάσα πιθανότητα λεκτικά μαχαίρια;
Η αν έκανε λάθος η υποτιθέμενη κοπέλα στη δοσολογία καφέ και ζάχαρης στο ποτήρι δεν θα την αποδοκίμαζε με έντονο ύφος ο πελάτης ή η πελάτισσα κατά πάσα πιθανότητα;
Όταν είναι να κάνουμε το κακό καμία συστολή δυστυχώς και καμία ντροπή.
Στην έκφραση θαυμασμού αμέσως έρχεται η ντροπή ή άτσαλα χυδαία πεσίματα.
Καλή τύχη. Δοκίμασε. Αν δεν είναι μόνη ή αν δεν επιθυμεί μη λυπηθείς.

Κανένα πρόβλημα δεν θα έχει. Barista κιόλας, πανέμορφη όπως λες, θα ακούει κοπλιμέντα μέρα νύχτα και real life και στα social.
Το ερώτημα είναι τι μυαλά κουβαλάει και πόσο ψώνιο (δεν) είναι.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ