ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2013 | 22:06

Pride - coming out

Είμαι 19. Πρώτη φορά φέτος κατέβηκα στο gay pride. Είδα πολλά, σκέφτηκα πολλά, προβληματίστηκα. Όταν γύρισα σπίτι, δεν κρατήθηκα, άνοιξα κουβέντα με τον πατέρα μου, του είπα που πήγα... η αντίδρασή του δραματική... Δε μπορεί με τίποτα να συνειδητοποιήσει ότι ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος. Νομίζω ότι έπεσε από τα σύννεφα. Νιώθω τύψεις που τον έβαλα σε όλη αυτή τη διαδικασία, και βλέπω ότι από χθες βράδυ δεν μπορεί να βρει ησυχία. Μέχρι και δακρυσμένο τον πέτυχα κάποια στιγμή. Στην μάταια προσπάθειά μου να του εξηγήσω ότι παραμένω ο ίδιος, δεν άλλαξε τίποτα, ότι δεν έχει λόγο να φοβάται για μένα ούτε να με αγαπάει λιγότερο, η απάντησή του ήταν ότι όχι μόνο δε με αγαπάει λιγότερο, αλλά με αγαπάει περισσότερο, γιατί νιώθει πως έχω περισσότερο ανάγκη την αγάπη του. Όμως μου επεσήμανε ότι γι' αυτόν δεν είναι το ίδιο, και ότι του δημιουργεί τρομερό πόνο που είμαι ομοφυλόφιλος και δεν θα το ξεπεράσει ποτέ... Μου είπε ότι πρέπει να κάνω τη ζωή μου όπως εγώ νομίζω, ότι με εμπιστεύεται, αλλά ότι δεν θα μπορέσει να συνηθίσει στην ιδέα αυτή. Έχουμε περάσει μια ολόκληρη μέρα κουβεντιάζοντας και αντί να νιώθω καλύτερα νιώθω χειρότερα. Ανέκαθεν είχα μια τρομερά στενή σχέση με τον πατέρα μου, περίμενα ότι δε θα με απέρριπτε, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα του δημιουργούσα τόσο πόνο. Τι να κάνω και πώς να το χειριστώ...
3
 
 
 
 
σχόλια
Δώστου χρόνο να το αποδεκτεί. Η αντίδραση του είναι φυσιολογική και πάρα πολύ ψύχραιμη. Απλώς ανήκει σε μια γενιά άλλης νοοτροπίας!!!Να είσαι περήφανος για τον μπαμπά σου και να νιώθεις τυχερός. Και φυσικά να προσέχεις, ευτυχώς τον έχεις σύμμαχο και όχι απέναντι και ας μην το αποδέχεται.
μην στεναχωριέσαι έκανες αυτό που έπρεπε και όπως λέει και ο Άρης είναι λογικό , δωσ του χρόνο να το καλλιεργήσει μέσα του να σε καταλάβει και όλα θα γίνουν σιγά σιγά και πάλι κανονικά.Χαμογέλα και όλα καλά θα πάνε!!!
Είναι λογικό, ειδικά αν του ήρθε απότομο. Πιστεύω ότι έκανες πάρα πολύ καλά.Λίγη υπομονή. Και στην ιδέα θα συνηθίσει, και θα το 'ξεπεράσει', και αφού σε αγαπάει η σχέση σας θα γίνει ακόμα πιο ουσιαστική. :)

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ