ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2020 | 21:37

Δέν μπορώ να ηρεμήσω

Άφησα το κινητό μου για service,και η κοπέλα μου μου έδωσε μια συσκευή που δεν χρησιμοποιεί πιά,για να εξυπηρετηθώ αυτές τις μέρες.Ψάχνοντας το,μπήκα στο άλμπουμ κι εκεί είδα φωτογραφίες με τον πρώην της που έχουν χωρίσει 3 χρόνια.Οι περισσότερες είναι που είναι μόνος του,προφανώς τον έβγαζε εκείνη,είναι και κάποιες που είναι αγκαλιά σε διασκέδαση μάλλον και κοιτιούνται και τα βλέμματα τους τα λένε όλα.Πρέπει να ήταν πολύ ερωτευμένοι,και μόνο που το σκέφτομαι παθαίνω πανικό.Είμαι σίγουρος για 'κείνη και για τη σχέση μας,αλλά γιατί άφησε τις φωτογραφίες,λέω μήπως για να τις βλέπει.Πραγματικά είμαι χάλια ψυχολογικά από 'κείνη τη στιγμή.
6
 
 
 
 
σχόλια
Σε νιώθω, το έχω πάθει άπειρες φορές και φίλες/οι και γνωστοί επίσης... Πόνεσα, ξέσπασα σε κλάματα, το έψαξα, διάβασα μέχρι και άρθρα γι'αυτό... Το θέμα είναι πως υπάρχουν κάποιοι άντρες και κάποιες γυναίκες που θέλουν να κρατάνε "αρχεία" από το παρελθόν τους. Κάποιοι τα κρατάνε για αναμνήσεις από το παρελθόν χωρίς απαραίτητα να έχουν αισθήματα για πρώην, άλλοι για να θυμούνται το πώς πέρναγαν στην ζωή τους ή και τον εαυτό τους την δεδομένη χρονική περίοδο.... Άλλοι/ες δεν το κάνουν καν εσκεμμένα απλά λέει έχουν συνηθίσει να κρατάνε αρχεία φωτογραφιών και τα ξεχνάνε εκεί, κάτι σαν χρονοντούλαπο. Για να καταλάβεις ο σύντροφός μου που είμαστε μαζί 5 χρόνια τώρα, έχει αρχείο στον υπολογιστή του σχεδόν από όλες τις πρώην, μιλάμε για αρχείο 25 χρόνων και παραπάνω ίσως, φωτογραφίες από διακοπές, ταξίδια, πάρτι γεννεθλίων, εξόδους σε μαγαζιά κτλπ... Όταν το ανακάλυψα, μου ήρθε κεραμίδα και σοκ και κοντέψαμε να χωρίσουμε. Μετά όμως που μίλησα με άτομα και εξέτασα καταστάσεις έμαθα πως πολλοί και πολλές το κάνουν χωρίς να σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Μίλησα μέχρι και με ψυχολόγο... Ο σύντροφός μου τεσπά ούτε είχε κάποιο κόλλημα με κάποια πρώην ,ουτε και διατηρούσε επαφές , ούτε τπτ. Απλά επειδή είναι και αυτός μέσα στις περισσότερες φωτογραφίες νιώθει πως αν τις σβήσει, θα διαγράψει ένα κομμάτι από τις αναμνήσεις της ζωής του. Το καλύτερο για εμένα είναι να το συζητήσεις με την κοπέλα σου και να της πεις πως ένιωσες ακριβώς, γιατί το σωστό είναι σε μια σχέση να νιώθουν άνετα και οι δύο. Εξήγησε της τα αισθήματα σου και βαλ'την να σκεφτεί πως θα ένιωθε αν ήταν στην θέση σου. Δικαίωμα της να κρατήσει ο,τι θέλει αλλά ας τα κράτησει κάπου έτσι ώστε να μην έρχεσαι αντιμέτωπος και να μην σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Το κακό είναι ότι κάποιοι άνθρωποι μας εκθέτουν απότομα καταλάθος τους, σε πράγματα που ίσως δεν θα θέλαμε να γνωρίζουμε, το παρελθόν είναι παρελθόν όμως... Σεβαστό μεν από μία άποψη, αλλά αν κάποιος θέλει να κρατάει αναμνήσεις θα πρέπει να φροντίσει και να προστατέψει τον σύντροφο του από το να μην πληγωθεί. (Υστ.: Αν μετά από συζήτησεις το αποτέλεσμα είναι αρνητικο και έρθεις σε συμπεράσματα πως έχει κόλλημα με τον συγκεκριμένο πρώην καλύτερα να τερματίσεις την σχέση δυστυχώς..)
Θα ξέχασε να της διαγράψει. Σίγουρα δεν θα το έκανε για να τις δεις εσύ και να ζηλέψεις. Καταλαβαίνω την ανασφάλεια σου, αλλά προσπάθησε να το παραμέρησεις αφού έγινε πριν από εσένα. Ντάξει οι περισσότερες οι σχέσεις πριν τον χωρισμό θα ήταν όμορφες.
Σ' έδωσε μια συσκευή την οποία δε χρησιμοποιεί πια. Προφανώς, οι φωτογραφίες είχαν ξεμείνει εκεί. Έλεος με τις ανασφάλειές σας. Άντρες, γυναίκες. Κουράζετε!!