ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2020 | 13:39

Νιωθω χάλια...

Ειμαι σχεδον 27 και δεν εχω ολοκληρωσει ερωτικα, πολλοι δεν το πιστευουν οταν το λεω. Φοβαμαι οτι αν γνωρισω καποιον και προχωρησει το πραγμα θα ξενερωσει. Φοβαμαι οτι εχω μεινει πολυ πισω σε αυτο το θεμα και δεν το εχω χαρει. Φοβαμαι οτι δεν αξιζω να ειμαι με κανεναν γι αυτο το λογο. Ηθελα καπου να τα πω....
6
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχάς δεν χρειάζεται να το ξέρει, οπότε αδίκως στενοχωριεσαι τόσο πολύ. Επίσης δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι μήπως το καταλάβει, γιατί όπως λένε και από πάνω, η αμηχανία στην πρώτη φορά ενός ζευγαριού υπάρχει ακόμα και όταν έχεις προηγούμενη ερωτική εμπειρία. Τώρα για το λίγο αίμα που ίσως βγει υπάρχει λύση.
Τι χαζομάρες είναι αυτές; Με το που το κάνεις, θα λες τι βλακείες έλεγα. Η αμηχανία σε τέτοιες καταστάσεις μπορεί να υπάρξει και όταν το χεις κάνει 1000 φορές. Μάθε να προσφέρεις στον εαυτό σου ουσιαστική ευχαρίστηση και σταμάτα να σκέφτεσαι τόσο.
φιλε περιμένεις να πεις αξίζω αν παω κι γ@................ >>??? οχι !!!!!!!!!! το κορμί σου εσυ το ορίζεις !! δε εξαρτάτε απο το πόσο εκανες σεξ εισ άξιος η οχι !!! ΛΑΘΟς !!!!!!
Δεν αξίζεις να είσαι με κανέναν; Εγώ βλέπω να υποτιμάς πολύ τον εαυτό σου σαν βασικό πρόβλημα πάντως.Υ. Γ. Θα διαφωνησουν ίσως πολλοί, αλλά αν κάτι σε "βαραίνει" δε χρειάζεται να το κάνεις με τον έρωτα της ζωής σου πρώτη φορά (όχι πως θα ταν κακο) ούτε είσαι υποχρεωμένη να το αναφέρεις. Αν και ιδανικά είναι καλό να είναι ο άλλος προσεκτικός.
Ελάχιστοι θα κολλαγαν και δεν θα προχωρούσαν σε σχέση λόγω αυτού που περιγράφεις. Αν αρέσεις πραγματικά στον άλλον δεν θα το δει αρνητικά. Αντιθέτως πολλοί το βλέπουν σαν προσόν. Μην στηρίζεις την αξία σου από αυτό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ