ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2017 | 13:38

Περιουσία;

Βγαίνω με κάποιον εδω και λίγο διάστημα. Περίπου 2 μήνες. Μιας και είχε άδεια, μου ζήτησε να πάμε στο χωριό του για 15 Αυγούστου και δέχτηκα. Την μερα που θα φεύγαμε, ήρθαν οι γονείς του, τους οποίους και αναγκαστικά γνώρισα. Σε συζήτηση που είχα μαζί τους, ο πατέρας του με ρώτησε αν έχω περιουσία. Μου φάνηκε λάθος και τελείως αδιακριτο. Εκείνη τη στιγμή δεν έδειξα το ποσό με ενόχλησε η ερώτηση για να μην τους προσβάλλω. Το είπα όμως σήμερα στο παιδί και προσπάθησε να δικαιολογήσει τον πατέρα του λέγοντας οτι το είπε για να δει εαν εχω περάσει δύσκολα στη ζωή μου. Και αν είναι ετσι, το θεωρώ πάλι λάθος. Είναι κάτι προσωπικό και όχι δικό του θέμα.Έχω ξενερώσει άσχημα και δεν θέλω να τον δω ξανά.
7
 
 
 
 
σχόλια
Έχω την αίσθηση ότι το αγόρι σου θα έπρεπε να ξεκοψει τον πατέρα του.. Άκου περιουσία... Στην 1η γνωριμία κιόλας που δεν ήταν καν προγραμματισμένη.. Εγώ τουλάχιστον αυτί θα έκανα, θα τον έβαζα στη θέση του.. Δικαίως σπαστηκες..
Δεν υπάρχει νοοτροπία χωριού, σε ποιά δεκαετία, σε ποιόν αιώνα ζούμε? Έχουμε όλοι κινητά, τηλεοράσεις, internet, ποιός ζει τόσο απομονωμένος? Εκτός αν είσαι φάση Κυρά της Ρω.. Απλά είναι φραγκοδολοφόνοι και παραδόπιστοι.
παραξενη κοπελα you have guts, εχουμε τις ιδιες αντιληψεις εγω θα την εσπαγα οποιος δικος μου εξηγιοτανε ετσι, δε μπορω τον ελεγχο και τα μπερδεματα στα θεματα μου, οπως δεν ανακατευομαι και στων αλλων τα χωραφια. κανε το κοροιδο αμα σε ξαναρωτησει αλλη φορα κατι πολυ προσωπικο κοφτου το με ωραιο τροπο.
Με πείραξε γιατί δεν τον έχω ρωτήσει ουτε πρόκειται να τον ρωτήσω για λεφτά και περιουσία. Ξέρετε γιατί; Γιατί δεν με ενδιαφέρει τι έχει και τι δεν έχει. Και θα με πείραζε επίσης αν τη συγκεκριμένη ερώτηση την έκανε ο πατέρας μου προς εκείνον. Πιστεύω πως υπάρχουν ορια σε κάποια πράγματα.
Ωχ. Ισχύει αυτό που λένε τα παιδιά, σχετικά με την νοοτροπία, αλλά συνήθως, δεν είναι και τόσο αδιάκριτοι πια. Κάλλιστα μπορεί να σε ρωτήσει αν είσαι και παρθένα, ας πούμε.Βέβαια, για μένα βγαίνει φάουλ ο σύντροφος. Αυτός είναι ο συνδετικός κρίκος, αυτός έπρεπε να του απαντήσει καταλλήλως του πατέρα του. Ευγενικά, αλλά να του κόψει τον βήχα για να μην έρθεις και εσύ σε δύσκολη θέση!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ