ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2017 | 15:17

προβληματισμενος...ο πνευματικος της...η πρωην κοπελα μου..

καλησπερα!θα γραψω 2 λογια για το θεμα που με απασχολει και οποιος γνωριζει θα ηθελα ευχαριστως να μαθω..Γνωρισα μια κοπελα,35 εγω,28 αυτη,ειχαμε μια πολυ ομορφη και αγνη σχεση λιγοτερο απο 2 μηνες.Αυτη τη κοπελα την λατρεψα,πιστευα οτι επιτελους ηρθε στη ζωη μου ενας ανθρωπος οπου θα μπορω να στηριχτω και μου εδινε την εντυπωση οτι θα μπορει να τραβηξει μακρια..Μου ειχε πει απο την αρχη της σχεσης μας οτι στο ερωτικο κομματι θα πρεπει να με εμπιστευθει αρκετα για να γινει κατι τετοιο.Το σεβαστικα απολυτα και ειχα ολη την υπομονη να περιμενω να ερθει οταν θα ειναι ετοιμη.Γνωριζοντας ο ενας τον αλλο σχεδον σε καθημερινη βαση,ηρθαμε πιο κοντα,στον μηνα ειχαμε ερθει πολυ κοντα ερωτικα απλα δεν ειχαμε ολοκληρωσει,μου εδωσε την εντυπωση οτι ηταν θεμα χρονου να γινει και αυτο..Οντως μια εβδομαδα μετα ολοκληρωσαμε και εκεινο το βραδυ ειμασταν πολυ χαρουμενοι που προεκυψε σιγα σιγα και με απολυτο σεβασμο..Το αμεσως επομενο πρωι μου ζητησε η σχεση μας να τελειωσει γιατι οπως ειπε ενιωσε οτι εχασε ηθικα μεσα της..οτι τελικα βλεπουμε τα πραγματα με τελειως διαφορετικο οπτικο..Προσπαθησα να την πεισω οτι αυτο εγινε γιατι το ηθελε και αυτη και δεν την πιεσα σε καμια περιπτωση και στην τελικη αν χαλαστηκε τοσο πολυ δεν θα ξανα γινει μεχρι να ειναι ετοιμη..οτι μπορω να ακολουθησω την θεωρεια της και δεν αποσκοπω μαζι της για το σεξ αλλα επειδη την λατρευω ως ανθρωπο.Δυστηχως δεν μπορεσα να την μεταπεισω..μεσα απο πολυ σκεψη καταλαβα οτι αυτο το ατομο επιρεαζεται απο πνευματικο (επιδη γνωριζα οτι εχει μια αρκετα δυνατη σχεση με την εκκλησια).Υπαρχει τροπος να την ελκυσω ξανα προς τα εμενα ή ειναι αδικος κοπος να τις αλλαξω την θεωρεια της βαθια επιρεασμενη απο τον πνευματικος της;Γενικα οτιδηποτε απαντημα στο ολο θεμα θα με ενδιεφερε να μαθω,απο προσωπικες εμπειριες.Την εχασα και εχω χασει την γη κατω απο τα ποδια μου,μου λειπει το κοριτσι που λατρεψα..
15
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να εξομολογήθηκε και να της είπε ο πνευματικός της ότι είναι αμαρτία η προγαμιαία σχέση.Φίλε μου, αν δεν τρολάρεις, η συμβουλή μου είναι να την παρατήσεις. Αν είναι τόσο κολλημένη με τη θρησκεία θα δημιουργηθούν και άλλα προβλήματα ανάμεσά σας.
Πέρα από θρησκοληψίες, ηθικολογίες, κλπ, το να μην της άρεσε το σεξ μαζί σου υφίσταται ως ενδεχόμενο και ας μη θέλεις να το αποδεχτείς. Γιατί οι δικαιολογίες που προβάλλει είναι αβάσιμες και το ότι έκοψε μαχαίρι οποιαδήποτε επαφή μαζί σου θα έπρεπε να σου χτυπήσει τουλάχιστον, καμπανάκι.
Πιστεύω ότι η κοπέλα είναι βαθιά θρησκευόμενη και γαλουχημένη αλλιώς από μικρή ηλικία και θεωρεί κάποια πράματα αμαρτωλά διότι έτσι την έμαθαν από το σπίτι της. Μπορεί σαρκικά να ήθελε να ολοκληρώσει μαζί σου αλλά έπειτα από τη συνεύρεση που είχατε, εκείνη το μετάνιωσε γιατί πίστεψε πως αμάρτησε στα μάτια του Θεού. Να μην έχεις κάποιο βάρος. Το σεξ γίνεται από δύο ανθρώπους και όπως αναφέρεις έγινε με τη θέλησή της. Το ότι απομακρύνθηκε δεν σημαίνει ότι πρέπει εσύ να νιώθεις ότι έκανες κάποιο λάθος. Εκείνη πρέπει να τα βρει με τον εαυτό της και να απελευθερωθεί από ορισμένες αντιλήψεις. Επίσης μη σκέφτεσαι τόσο κατάκαρδα ότι την έχασες. Σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν έχεις ερωτευθεί βαθιά και είναι νωρίς να λες πως είναι έρωτας ζωής. Τέλος πιστεύω ότι ήταν πολύ νωρίς να ολοκληρώσετε, έπρεπε να γνωριστείτε καλύτερα.
Ακουσε με φιλε μου, πηγαινε βρες την και ζητα της ειλικρινη συγγνωμη. Πεσε και στα ποδια της και ταπεινωσου κατα αυτο τον τροπο, δειξε πραγματικη μετανοια και θα ειστε ξανα μαζι. Και να την συνοδευεις στην Εκκλησια οταν πηγαινει, να της μιλησεις και να της πεις οτι θελεις να κανετε οικογενεια μαζι.
Κοιτα, εσενα δεν σου πεφτει λογος. Εγω στον εξομολογουμενο απευθυνομαι. Ας κανει αυτο που του ειπα και θα εχει αποτελεσμα. Το ερωτημα ειναι, εχει την καρδια να το κανει αυτο;
Αν κάνει αυτά που είπες δεν θα έχει αξιοπρέπεια, αυτοεκτίμηση και πάνω απ όλα ευτυχισμένο τέλος. Το ερώτημα είναι έχει το μυαλό να μην τα κάνει;
Θέλεις η σχέση σου να επηρεάζεται από τρίτους και μάλιστα από "πνευματικό"; Το βρίσκω υπερβολικά δύσκολο να αλλάξει σε αυτήν την ηλικία τα πιστεύω και την θεωρία της και επομένως θα το συναντάς συνέχεια μπροστά σου.
Μάλιστα.Η κοπέλα μου φαίνεται θέλει και την π..τσα στο μνι και την ψυχή στον παράδεισο όπως λένε και στο χωριό μου.Από προβληματικά άτομα κολλημένα με την εκκλησία και με παπάδες μακριά..γιατί και μαζί να είστε θα πεις αμάν για να κάνεις σεξ με τόσες νηστείες!
Πρώτον πως γίνεται να λατρεύεις κάποιον που είσαι μαζί του λιγότερο από δυο μήνες ;;; Δεύτερον καταλαβαινεις οτι δεβ είναι πολύ λογικό όλο αυτό Ε ;

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ