ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Γονείς παραιτήθηκαν από..γονείς στα εικοστά γενέθλια του γιου τους

Γονείς παραιτήθηκαν από..γονείς στα εικοστά γενέθλια του γιου τους Facebook Twitter
6

Τα 20 είναι σημαντικά γενέθλια. Είναι η χρονιά που κάποιος θα κλείσει τη δεύτερη δεκαετία της ζωής του και θα νιώσει λίγο ενήλικας. Για τον 20χρονο Ιάπωνα Yuma Hasegawa,αυτή ήταν η ημέρα που οι γονείς του "έκοψαν" ευγενικά τις γονικές τους υποχρεώσεις.

Ο Hasegawa άνοιξε έναν περίτεχνο φάκελο που του έδωσαν οι γονείς του κατά τη διάρκεια των γενεθλίων του, θεωρώντας ότι επρόκειτο για δώρο. Και ήταν - απλά όχι αυτό που περίμενε.

Το έγγραφο εξηγεί ότι ο Hasegawa είναι τώρα 20 ετών - η νόμιμη ηλικία ενηλικίωσης στην Ιαπωνία - και θα πρέπει να γίνει ένα «σωστό και υπεύθυνο μέλος της κοινωνίας». Αυτό απαιτεί, μεταξύ άλλων υποχρεώσεων, να πληρώνει ενοίκιο στους γονείς του για να ζει στο σπίτι τους.

Καθιστά επίσης σαφές ότι, ενώ ο Hasegawa είναι τεχνικά ελεύθερος να παντρευτεί όποια επιθυμεί, οι γονείς του μπορεί να δυσκολευτούν να «δεχθούν συναισθηματικά» κάποια σύζυγο που δεν θα έχουν εγκρίνει πριν από το γάμο. 

Ο Hasegawa επεσήμανε ωστόσο ότι η επιστολή ήταν σε μεγάλο βαθμό ένα αστείο. Στην πραγματικότητα, πλήρωνε ενοίκιο στους γονείς του και πριν από την παραίτησή τους.

6

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπλίνκεν: Οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα

Διεθνή / Μπλίνκεν: Οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα

Νωρίτερα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός προειδοποίησε τον Μπλίνκεν, ότι το Ισραήλ θα προχωρήσει σε εισβολή στη Ράφα, εάν η Χαμάς συνεχίσει να θέτει ως όρο για τη συμφωνία για τους ομήρους τον τερματισμό του πολέμου
NEWSROOM
Πρίγκιπας Χάρι: «Βασιλική περιοδεία» με τη Μέγκαν Μαρκλ στη Νιγηρία - Πρόσκληση από το υπουργείο Άμυνας

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: «Βασιλική περιοδεία» με τη Μέγκαν Μαρκλ στη Νιγηρία - Πρόσκληση από το υπουργείο Άμυνας

Στις 8 Μαΐου ο πρίγκιπας Χάρι θα βρεθεί στο Λονδίνο για την 10η επέτειο των Invictus Games, χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ - Αμέσως μετά ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα ταξιδέψουν στη Νιγηρία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Τραμπ: «Οι αριστεροί παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Διεθνή / Τραμπ: «Οι αριστεροί παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Σε ανάρτησή του στο Truth Social, ο Ντόναλντ Τραμπ διακινεί τη θεωρία ότι οι διαδηλώσεις υπέρ της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα έγιναν για να «απομακρύνουν την προσοχή από τα νότια σύνορά μας
NEWSROOM
ΗΠΑ: Αστυνομικές επεμβάσεις κατά των φοιτητών - 300 συλλήψεις στη Νέα Υόρκη

Διεθνή / ΗΠΑ: Αστυνομικές επεμβάσεις κατά των φοιτητών - 300 συλλήψεις στη Νέα Υόρκη

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς δήλωσε ότι η «μαζική επιχείρηση» πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του Κολούμπια για την απομάκρυνση όσων διέκοπταν μια ειρηνική διαμαρτυρία
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Τραγικό. Φέρνεις στον κόσμο έναν άνθρωπο για να καλύψεις το δικό σου κενό (βρείτε τον εγωισμό στη φράση "θέλω να κανω παιδιά") και μετά του λες να γινει υπεύθυνο μέλος της κοινωνίας που εσύ τον έφερες και επιβάλοντάς του να σου πληρώνει ενοίκιο. Και σε μια ηλικία που δεν έχουν καν τελειώσει οι σπουδές. Περαστικά.
Τσακάλια οι Ιάπωνες! Φέρνουν στον κόσμο ουσιαστικά έναν σκλάβο,που τον ταϊζουν για 20 χρόνια με την υποχρέωση να τους ταϊζει αυτός από τα 20 του μέχρι να πεθάνουν αυτοί,δηλαδή ένα χρονικό διάστημα σίγουρα περισσότερο από 20 έτη,μπορεί και υπερδιπλάσιο! Κι όλο αυτό με το πρόσχημα της παράδοσης!Πρόκειται ουσιαστικά για οικονομική συναλλαγή,για επένδυση με τον μανδύα της οικογενειακής αγάπης!
Ο Hasegawa επεσήμανε ωστόσο ότι η επιστολή ήταν σε μεγάλο βαθμό ένα αστείο. Στην πραγματικότητα, πλήρωνε ενοίκιο στους γονείς του και πριν από την παραίτησή τους. Φράση βγαλμένη εντελώς μέσα από τα stand-ups του Woody Allen!
"Ο Hasegawa επεσήμανε ωστόσο ότι η επιστολή ήταν σε μεγάλο βαθμό ένα αστείο. Στην πραγματικότητα, πλήρωνε ενοίκιο στους γονείς του και πριν από την παραίτησή τους."αχαχαχχαχαχαχαχαχαχ. Τους λατρεύω ματημπαναγία :)