ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2016 | 13:45

...

Είμαι 23 χρονών κοπέλα από επαρχία και ζω στην Αθήνα αφού τελείωσα τη σχολή μου έπιασα δουλειά εδώ και 1 χρόνο. Οι γονείς μου έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και μου στέλνανε 100 το μήνα για να ζήσω ως φοιτήτρια, έπιασα δουλειά ως σερβιτόρα και κατάφερα να τελειώσω τη σχολή μου σε 5 χρόνια. Έκανα πρακτική σε μια εταιρεία 6 μήνες και με κράτησαν να συνεχίσω μετά την πρακτική χωρίς ασφάλεια για 600 ευρώ. Βέβαια τώρα δεν ζω στην εστία πια οπότε πρέπει να πληρώνω ενοίκιο και έξοδα σπιτιού και να συντηρώ τον εαυτό μου με 600 ευρώ (οι γονείς μου πια δεν μπορούν να μου στέλνουν ούτε 100 ευρώ). Όπως μπήκα απο τις πρώτες στη σχολή μου έτσι την τελείωσα με άριστα, με πολύ κόπο και στερήσεις αφού δούλευα κιόλας. Αλλά δεν γκρίνιαξα ούτε στιγμή, αγωνιζόμουν γι αυτό που ήθελα να κάνω (πάντα μου άρεσε το διάβασμα και ήμουν πολύ καλή σε ότι διάβαζα). Για 9 μήνες πληρωνόμουνα κανονικά με τα 600 ευρώ και ότι έπαιρνα έτσι φεύγανε, μέχρι που μας άφησαν απλήρωτους 3 μήνες (δουλεύω κανονικά και απλά μας χρωστάνε χρήματα). Και έτσι αρχίσανε τα προβλήματα, χρωστάω ενοίκια, χρωστάω λογαριασμούς, και με το ζόρι βγάζω το καθημερινό μου φαγητό.Εννοείται ότι ψάχνω για άλλη δουλειά αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Στείλανε οι γονείς μου κάποια, μου δάνεισαν και κάτι φίλοι ότι είχαν αλλά τίποτα δεν βγαίνει. Γιατί ρε παιδιά τέτοια ξεφτίλα, γιατί καταστρέφεται στην Ελλάδα όποιον προσπαθεί 18.000 μόρια στις πανελλήνιες είχα βγάλει και 8,8 μο πτυχίο στο πανεπιστήμιο. Τι λάθος έκανα? Οι φίλες μου όλες είναι βολεμένες στην επαρχία στο δήμο σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες που με το ζόρι έβγαλαν το σχολείο και μου κουνάνε και το δάχτυλο. Δεν θέλω να τα παρατήσω και να γυρίσω πίσω αποτυχημένοι και να παρακαλάω τα κόμματα για μια θεσούλα κάπου. Και μόνο εδώ θα σας εξομολογηθώ την ακόμα μεγαλύτερη ξεφτίλα μου όταν είπα σ ένα φίλο μου ότι πρέπει να πληρώσω ενοίκιο και λογαριασμούς οπωσδήποτε μου πε ότι έχει ένα πλούσιο φίλο που βγαίνουνε. Πήγα μαζί του όλη νύχτα και μου έδωσε 300 ευρώ και μου είπε όποτε θέλουμε να το επαναλάβουμε. 20 χρονών μπούλης που τρώει τα λεφτά του μπαμπά του. Τώρα κράξτε με εδώ (αφού πια είμαι μια πουτάνα στην Αθήνα) αφού δεν πρόκειται να το πω πουθενά αλλού.
8
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ με το σχόλιο του/της Estragon1 Κάνατε μια πράξη απελπισίας. Αυτή η πόρτα που ανοίξατε όμως, οδηγεί σε βούρκο και σκοτεινά μονοπάτια...κρύβει πολλούς κινδύνους και δεν έχει εύκολο-ανώδυνο γυρισμό αν όχι καθόλου γυρισμό.Δεν μας αναφέρετε τι σπουδάσατε αλλά είστε άξια, μορφωμένη και έχετε δυνατότητες για πιο καλά λεφτά εργασιακά. Γιατί παρόλο τις δυσκολίες των γονιών σας παλέψατε μόνη, ξεπεράσατε εμπόδια και τα καταφέρατε! Τα καταφέρατε και αυτό δεν έγινε χάρη στην εκμετάλλευση του κορμιού αλλά του μυαλού-των δυνατοτήτων σας.Παλέψατε για το καλύτερο.Αξίζετε πολλά περισσότερα απο αυτό.
Δες αν ο δήμος σου προσφέρει μαθήματα αυτοάμυνας. Εφόσον υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να μπεις στον χώρο, να ξέρεις ότι τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν πολύ εύκολα οπότε κοίτα να προστατευτείς όπως μπορείς. Και αν δε βρεις σπρέι πιπεριού, έχε στην τσάντα σου ένα μικρό μπουκαλάκι λακ ή κάποιο άρωμα - σε σπρέι πάντα.
Αυτη η εξομολογηση μου ραγισε την καρδια.Φυσικα και δεν θα σε κραξω.Θλιβομαι τοσο πολυ που ενας ανθρωπος φτανει σε τετοια αδιεξοδα ωστε να αναγκαστει να κανει κατι τετοιο.Αν και δεν εχω εγω η ιδια βιωσει τοση απογνωση,την εχουν βιωσει 2 ατομα που τα γνωριζω πολυ καλα.Τα ειχα βοηθησει φυσικα οσο μπορουσα οικονομικα αλλα και εμενα η κατασταση μου δεν ειναι και καμια σουπερ ντουπερ.Και τα 2 αυτα ατομα μου εχουν εξομολογηθει οτι εχουν κανει σεξ επι πληρωμη.Δεν ειναι κατι ευκολο οπως νομιζουν πολλοι.Δεν μιλαμε δηλαδη για τεμπελια,μιλαμε για απελπισια.Εχεις σκεφτει να βρεις δουλεια εξωτερικο?Δεν γινεται να συνεχισεις να το βιωνεις αυτο το πραγμα.Οσο για τις βολεμενες κλπ,αυτα τα ξερω απο πρωτο χερι και εξοργιζομαι οσο δεν παει.Ελλαδα,χωρα του Φωτος (μη χεσω).
Για εμένα καλά έκανες αφού μπορείς.Και εγώ έχω προβλήματα πληρωμών απο την δουλειά κάπου στους 18 μήνες απλήρωτος και ζω με προκαταβολές και χρωστάω παντού αλλά δυστυχώς είμαι άντρας και δε μπορώ να πουλήσω το κορμί μου για να τα βγάλω πέρα.
Δε θα σε κράξω, πλην όμως θα σου έλεγα να προσέξεις να μην μπεις σε άσχημες ατραπούς, γιατί το εύκολο χρήμα γλυκαίνει τον άνθρωπο και ό,τι αρχίζει, δεν κόβεται εύκολα στη συνέχεια.Πάντως, μια που το ανέφερες, πουτάνα δεν είναι αυτή που πουλάει το κορμί της επί χρήμασι, αλλά εκείνη που πουλάει την ψυχή της. Γι' αυτό πολλές ''κυρίες'' είναι τελείως πουτάνες, ενώ πολλές πουτάνες είναι κυρίες με Κ κεφαλαίο.
Πρόσεξε την ψυχή σου...το εύκολο χρήμα είναι "διάολος" αλλα το τίμημα του...δεν ξεπληρώνεται...Εσύ ορίζεις αυτό που θές...αλλα μερικές γραμμές δεν είναι για να περνιούνται...Να προσέχεις..
Προσωπικά δε θα έκραζα ποτέ κάποιον που κυνηγάει τα όνειρά του, από τη στιγμή που δεν κάνει κακό σε κάποιον άλλο.Δικό σου είναι το κορμί και είσαι ελεύθερη να το διαχειρίζεσαι όπως πιστεύεις εσύ ότι είναι καλύτερο.Μόνο να προσέχεις τον εαυτό σου (και δεν εννοώ το σώμα, αλλά κυρίως την ψυχή σου). Αν ποτέ νιώσεις ότι καταρρέεις, ότι για κάποιο λόγο σε κουράζει αυτή η κατάσταση, να τη σταματήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη και να είσαι αισιόδοξη γιατί σίγουρα θα βρεις άλλη λύση.Ακόμα και το να παρακαλέσεις τα κόμματα, ή οτιδήποτε άλλο..αρκεί ΕΣΥ να είσαι καλά με τον εαυτό σου.