ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.7.2016 | 10:44

PARTY!!!!

Μετά την τρελή επιτυχία του λεμονοπάρτι, σειρά έχει το τρουφοπάρτι!!Θα έχει τούρτα, το ποτό θα ρέει άφθονο, θα ρίξω και πυροτεχνήματα!! Ό,τι ζητήσετε θα το έχετε!Επίσης θα βάλω και μπλουζ για να χορέψουν τα ζευγαράκια, παλιά και καινούρια, κι αν δημιουργηθεί και κάνα νέο ακόμα καλύτερα!! ♥Το πάρτι ξεκινάει! Εσύ θα λείψεις;;
162
 
 
 
 
σχόλια
ααααα κοιτα να δεις δεν θα σκασουμε κιολας χικ-χικ!!!!(ας κερασουμε και εκεινα τα "κατεδακια" απεναντι...εσυ πλερωνεις!!!)το παιδι ειναι και λιγο ντροπιαρικο...μπορει να θελει το χρονο του...ωστοσο ας κουγκαριασουμε λιγακι...χεχεχε λεμοννννννννν σε πινω στ ποτηρι μου μαζι με βοτκα!!!εισαι πολυ νοστιμηηηηηηηη(δεν στην πεφτω ,αλλα οταν πινω αγαπω και ολο τον κοσμο...)
εεεε τι??? και κοιταξτε κοριτσια μου...ο merda ειναι και τρυφερουδι...παμε να του κανουμε παρεαουλα???(ευτυχως ο Βασιλιας λειπει...)αμα ερθει δεν σας ξερω,ναι?????
κοιταξε soul ,δεν θα σε ρωτησουμε κιολας...γιατι μου την εχεις δωσει κ λιγακι τελευταια...1)δεν λενε ποτε οτι μονο αυτη και αυτη αξιζει...δλδ τι ειμαστε οι υπολοιπες???να ελεγες εχω μια προτιμηση στην ταδε και στην ταδε..2)ο τροπος που την επεσες στο λεμον ,δεν ηταν και ο πιο κολακευτικος(επειδη σε αδειασε η αλλη...)αλλα το λεμον ειναι τοοοοσο καλο και εδειξε ανωτεροτητα3)ακομα και σημερα κλαιγοσουνα για την confused(αλλα εκεινη εχει παρει τα χαμπαρια της)δλδ αν ελεγε ναι,θα παρατουσες το λεμον...(δεν σου τις χαραμιζω...ειναι μοναδικα κομματια)συνοψιζοντας...θα κανει ο καθενας οτι γουσταρει και θα την βρισκετε και μεταξυ σας αμα γουσταρετε!!!αδειες δεν παιρνουμε απο κανεναν!!!και δη απο εσενα...τελος!!!
Choc, σαν υπήκοος του Βασιλιά πρέπει να του δίνω πλήρη αναφορά για το ότι συμβαίνει, αλλιώς θα διατάξει τον αποκεφαλισμό μου... Το νου σου λοιπόν! Μπορώ μεν να κάνω τα στραβά μάτια αν δωροδοκηθώ...!(σφυρίζω αδιάφορα)
Κι επειδή εγώ χωρίς δώρο δεν πάω πουθενά....τρουφάκι μου σου αφιερώνω ένα από τα αγαπημένα μου..."Αν δεν μπορείς να είσαι πεύκο στην κορφή του λόφου,γίνε ένας θάμνος στην πλαγιά-όμως γίνε ο πιο ωραίος μικρός θάμνος στην πλαγιά του λόφουΑν δεν μπορείς να είσαι δέντρο,λόχμη γίνεΑν δεν μπορείς να είσαι λεωφόρος,γίνε μονοπάτιΑν δεν μπορείς να είσαι ο ήλιος,γίνε αστέριΔεν εξαρτάται από το μέγεθός σου,αν θα κερδίσεις ή θα χάσειςΝα είσαι η καλύτερη στο είδος σου."Douglas MallochΚαι τώρα που πρόσφερα το δώρο μου,ένα ποτάκι και είμαι έτοιμη για χορό!!
ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ...ΑΣΠΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ...ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ...ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ...:)Choc μου,προς το παρόν με βλέπω μόνη στο bar να απαγγέλω..."all i loved,i loved alone..."!!!Είμαι κορίτσι της υπομονής όμως,οπότε αν λες εσύ ότι αξίζει,θα τον περιμένω(τσιγάρο αναμμένο).
Λοιπόν βάλτε σε ένα ποτήρι πορτοκαλάδα, κοκακόλα, σπράιτ, πιάστε τα τιΚαιΤι και τα φοφίκο και χορεύουμε τα παπάκια της τρουφ τώρα που ήρθε ο καρπάθουλας των δρακουλίων μαζί με τον ελέφαντα με το ουρικό οξύ.
ποντιακα???οχι,αλλα αμα με πιασεις απο το χερι και κουναμε τα κεφαλια πανω κατω και μου δειξεις και λιγο τα βηματα,εεε τι στο καλο???μπορει να με λες και πρηξ@@@@@ρχιδω(ποντιακο επιθετο..)
Saint μου άσε τα ντέρτια! Βρήκα τον Ερμή του Πραξιτέλη στο δρόμο, όπως διάλεγα δώρο για το Τρουφάκι και εντελώς τυχαία μου είπε πως χώρισε η Αφροδίτη της Μήλου... Θα έχουμε συνοδούς και οι δύο απόψε ;)!
Παω να τον φερω...με δημοκρατικα μεσα(αλυσοδεμενο και λιποθυμο...μετα θα συνελθει)Ααααασσααα ρε τρουφαρα ολο χαμαλικια κανω για χαρη σου...σπρωχνω τουρταρες...κουβαλαω dj's...Εχε χαρη που σ'αγαπαω!!!!( εεεεε και που τρωγοπινω τσαμπα....:-P )
Το ότι αντι για τσιγαράκι στο διάλειμμά μου,μπαίνω στις εξομολογήσεις,είναι θαύμα!Οι εξομολογήσεις κάνουν καλό στην υγεία!!!Ήρθα να κλείσω μια καλή θέση στο μπαρ και θα σκάσω μύτη ντυμένη,σινιαρισμένη και με την καλή μου διάθεση παραμάσχαλα...!!!Τρουφάκι μου,σαν τα δευτεριάτικα πάρτυ δεν έχει...Αααα,θα βοηθήσω και στο καθάρισμα,πάντα βοηθάω άλλωστε!!!Τα λέμε λίιιιγο αργότερα...
Μπράβο ρε supreme!! Πολύ χάρηκα που θα ήρθες πρώτη!! Έκανες εμφάνιση γκράντε!! Θα σε περιμένω και αργότερα ε;; Μην αργήσεις!! Θα ρίξουμε πολύ χορό!!! Και μάσα βεβαίως βεβαίως!!
χεχε γουέλκαμ του δε πάρτι!Πέρασε πρώτα από το μπαρ να πάρεις ένα ποτάκι. Τί να βάλουμε;Και μετά στην πιστα για χορό. Όχι μόνος εε;; Να κάνεις κασκαντεριλίκια.. Έχουμε και λέφτερα κορίτσια