ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2016 | 17:20

Με κερατωσε με μια ιερόδουλη!!!

Μετά από 2 χρόνια σχέσης με κερατωσε την μέρα της επετείου μας και ενώ είχαμε περάσει μια τέλεια μέρα για μένα από ότι φάνηκε. .. 2 χρόνια κάνω τρομερή υπομονή με μια πεθερά που δεν μπορεί ανθρώπινος νους να φανταστει τι μου έχει κάνει. .. και εγώ τα κατάπίνα γιατί τον λάτρευα το καλητερο είναι ότι του έλεγα να με πάει μια βόλτα στα χιόνια και δεν με πήγε πότε γιατί δεν είχε χρόνο και χρήματα και εγώ τον συμεριζομουν του έδωσα χρήματα για να έχει να μην στεναχωριετε και αυτός πήγε σε ένα μπουρδελο μετά από πόλη επιμονή δικιά μου μου έξω μόλο γη θήκε την απιστία του ... εντομεταξυ είχαμε αραβωνιαστει και το πηγεναμε για γαμο. .. δεν ξέρω τι να κάνω? ??
8
 
 
 
 
σχόλια
Εννοείται ότι θα φύγεις καλή μου. Καλύτερα που το είδες πριν το γάμο κιόλας...σκέψου να είχες και παιδί. Όσο και να τον αγαπάς, η προδοσία είναι κάτι ασυγχώρητο για μένα προσωπικά χωρίς δεύτερη ευκαιρία. Όταν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει. Σου αξίζει κάτι καλύτερο. Αν σε αγαπούσε δεν θα σε απατούσε.
Το ότι ήταν ιερόδουλη αυτή με την οποία πήγε, χρειάζεται μια απλή αναφορά και ούτε τόσο μη σου πω. Το θέμα είναι ότι σε απάτησε γενικότερα. Τον παρατάς εννοείται, κανενας γυρισμός ή συγχώρεση. Και πολλά ανέχτηκες για χάρη του.
Ρε φιλαράκι τι θα πει δεν μετράει? Όλοι μας ίσως λίγο πολύ πήγαμε με πόρνες. Κάποιοι πάνε ακόμα. Αλλά το να είσαι με μια κοπέλα 2 χρόνια που από τα λόγια της εξ. φαίνεται να τον αγαπάει και να κάνει θυσίες γι'αυτόν, είναι ατιμία. Σκέψου να αγαπούσες κάποια εσύ κι αυτή με τα λεφτά που της έδωσες να πήγαινε με έναν στρίπερ. Δεν θα χαλιόσουν? ;)
Θα πει ότι δε μετράει. Είναι μια συμβολική ενέργεια, αν ξεχωρίσεις το οικονομικό κομμάτι. Δηλαδή σκέψου πόσο κόλαση είναι η ζωή του ανθρώπου που την ημέρα της επετείου του προσπάθησε να ξεφύγει από την καταδυναάστευση της αγαπημένης του, αγοράζοντας ένα ψήγμα κάλπικης αγάπης.Πρόσεξε κανείς την αντίφαση; Αυτός δεν την πήγαινε στα χιόνια γιατί δεν είχε λεφτά και αυτή του έδωσε λεφτά για να μη στεναχωριέται.
Δεν γνωρίζω την εξ. για να πω αν τον καταδυναστεύει. Αλλά και να συμβαίνει κάτι τέτοιο,ας μιλήσουν, άλλωστε αν κατάλαβα δεν τον κρατάει δεμένο. Ούτε παντρεμένοι είναι ούτε παιδιά υπάρχουν στη μέση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ