Η συγκλονιστική μαρτυρία μιας άνεργης μητέρας στην κάμερα

Η συγκλονιστική μαρτυρία μιας άνεργης μητέρας στην κάμερα Facebook Twitter
6

Τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αποκάλυψε την κάμερα του MEGA 35χρονη άνεργη μητέρα την οποία πέτυχε η ρεπόρτερ του καναλιού την ώρα που πήγαινε να δει αν έχει μπει στο λογαριασμό της το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Όπως είπε η 35χρονη, αναγκάζεται να αφήνει στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας το 4χρονο αγοράκι της γιατί εκεί τουλάχιστον το παιδί βρίσκει να φάει ένα πιάτο φαγητό.  

Η 35χρονη με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει αφού χρωστάει 8 ενοίκια και της έχει αποσταλεί εξώδικο, ενώ χρωστάει τα κοινόχρηστα και τη ΔΕΗ. Τα τρόφιμα τα προμηθεύεται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Για το παιδί της λέει: «Χαίρομαι που είναι στο σχολείο γιατί εκεί τρώει. Είναι η μόνη μου χαρά. Πλέον φτάσαμε στο σημείο να χαιρόμαστε που το παιδί τρώει»

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
υπαρχουνε Κυριες με Κ κεφαλαιο που στηριζουν το σπιτι και την οικογενεια τους κανοντας μεροκαματα στα χωραφια (25-30 Ευρω την ημερα), καθαριζοντας σκαλες σε οικοδομες, καθαριζοντας σπιτια, φροντιζοντας ηλικιωμενους. Εξυπηρετουν με αμοιβη, δεν υπηρετουν τους συμπολιτες τους. Οι περισσοτερες βεβαιως ειναι αλλοδαπες, μηπως ειναι λιγοτερο κυριες απο τις ημεδαπες;;;Δεν νομιζω.....
Χήρα δεν είναι, ούτε έχει σημασία αν το παιδί είναι εκτός γάμου, εφόσον ο νόμος έχει προβλέψει ο πατέρας να έχει τις ίδιες υποχρεώσεις προς το τέκνο, είτε εντός, είτε εκτός. Κι όμως, δεν γίνεται μνεία πουθενά στο ρεπορτάζ (καν αν είναι σε θέση να βοηθήσει αναλαμβάνοντας τα οικονομικά του καθήκοντα)