ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.2.2015 | 17:52

δειξτο μου αν με θες. .

Καλές και οι τυπικουρες ρε αγόρι μου. .Δεν λέω. .σωστή προσέγγιση το να το ξεκινήσουμε από το φιλικό. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό αν δεν βλέπω ξεκάθαρα πως νιώθεις και που το πας. .Μην φοβάσαι να εκτεθεις άντρας είσαι. .Οι γυναίκες όσο και αν κουραστηκαν από τα μεγάλα λόγια το θέλουν το κοπλιμεντο τους. Σε τι οφελει να με τρως με τα μάτια αν δεν βρίσκεις τον τρόπο να μου πεις ότι σκέφτεσαι ή θες? Λετε να φοβάται την απόρριψη ή απλώς δεν γουστάρει? Να ξερω αμα είναι να σταματήσω να τον σκέφτομαι. .τραβάει καιρό η ιστορία. .κανένα 5 μηνο. .Αλλά ότι έχει ειπωθεί έγινε μόνο με τα μάτια η με τα τυχαία αγγιγματα. Να σημειώσω ότι δεν έχουμε βρεθεί ποτέ οι δύο μας. .
2
 
 
 
 
σχόλια
Aνάλογα και τι του βγάζεις και συ!αν τον βοηθάς απλά λέγοντας του κάτι ώστε να ανοίξεις κουβέντα ή αν σου λέει κάτι και συνεχίζεις την κουβέντα.Τώρα,αν σου μίλησε και συ ήσουν πιο ανέκφραστη και αμίλητη από το άγαλμα του βασιλιά κωσταντίνου στο πεδίον του άρεως,ε τι περιμένεις να κάνει!Λέω γω τώρα,δεν ξέρω τι έχει γίνει!Σπρώχτο και συ λίγο.Αν τον θες!