Επ' αόριστον αναστολή των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου

Επ' αόριστον αναστολή των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
6

Επ' αόριστον αναστολή των πρωταθλημάτων αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, αφότου πήρε τη συγκατάθεση του Αλέξη Τσίπρα, κατά τη συνάντηση που είχαν.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τους αρμόδιους φορείς και παρουσία του γ' αντιπροέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Τοπολιάτη, του προέδρου της Σούπερ Λίγκας Γιώργου Μποροβήλου και του προέδρου της ΕΠΑΕ Σπύρου Καλογιάννη, ο υφυπουργός ανακοίνωσε τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, όπως το ηλεκτρονικό εισιτήριο, η τοποθέτηση καμερών ασφαλείας σε όλα τα γήπεδα και η μετατροπή των συνδέσμων σε λέσχες.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει αναβολή όλων των αγώνων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένο διάστημα, τονίζοντας ότι η επανέναρξη θα εξαρτηθεί από το πότε θα εφαρμοστούν τα μέτρα.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

6 σχόλια
H δικογραφία για την ερυθρόλευκη μαφία που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει. Ας ξεκινήσει από εκεί. Η διακοπή από μόνη της δεν λέει πολλά στους σχετικούς με το άθλημα.