Σάλος με ποδοσφαιριστή που προσποιήθηκε αναπηρία για να δει Μουντιάλ από τα vip

Σάλος με ποδοσφαιριστή που προσποιήθηκε αναπηρία για να δει Μουντιάλ από τα vip Facebook Twitter
3

To Οle.com  αναφέρει σε χθεσινό τoυ δημοσίευμα πως ο αργεντινός Αλεχάντρο Ντελόρτε, ο οποίος έχει στο παρελθόν αγωνιστεί και για τον Αρη προσποιήθηκε αναπηρία προκειμένου να εξασφαλίσει πρόσβαση και καλύτερη θέση στο γήπεδο του Σάο Πάολο για να παρακολουθήσει τον ημιτελικό της Αργεντινής με την Ολλανδία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ντελόρτε όχι μόνο εξυπηρετήθηκε πιο γρήγορα, αλλά παρακολούθησε τον αγώνα από τα θεωρία των επισήμων στο γήπεδο Arena Corinthians


Ο 36χρονος δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας και πέρυσι αγωνίστηκε στην Εστουδιάντες του Μπουένος Άιρες ενώ το άρθρο τον κατακεραυνώνει για αυτή την προκλητική συμπεριφορά.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

3 σχόλια
Δεν φταίει αυτός, ένας ακόμα κοινός βλαξ είναι. Αλλά εάν του ζητούνταν πειστήρια για την αναπηρία του θα ξεσηκώνονταν όλοι λέγοντας ''τι υπονοείτε ότι προσποιείται τον ανάπηρο;''. Ε γίνονται και αυτά τώρα.