Ποια ήταν η άστεγη που δολοφονήθηκε στη Γλυφάδα

Ποια ήταν η άστεγη που δολοφονήθηκε στη Γλυφάδα Facebook Twitter
2

‘Ένα οικογενειακό δράμα κρύβεται πίσω από την 41χρονη που δολοφόνησε ο κατ’ ομολογία του 21χρονος σατανιστής ανήμερα του Πάσχα στη Γλυφάδα.

Ο πατέρας της γυναίκας, συνταξιούχος ναυτικός είπε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ότι η κόρη του εμφάνισε προβλήματα πριν από 15 χρόνια μετά από ερωτική απογοήτευση και από τότε έφυγε από το σπίτι.

"Ήταν μια άριστη μαθήτρια, τελείωσε το πανεπιστήμιο και ήθελε να ασχοληθεί με τη διοίκηση επιχειρήσεων. Δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα και η ζωή της ήταν απόλυτα φυσιολογική.

Όμως εκείνο το διάστημα χώρισε από έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ και του είχε αφοσιωθεί. Ποτέ δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε την κατάρρευσή της.

Από τότε άρχισε να φεύγει από το σπίτι. Αρχικά έμενε σε κάποια φίλη της στην Αθήνα, όμως μετά άρχισε να χάνεται στους δρόμους.

Μάταια προσπαθήσαμε να μάθουμε τι συνέβη και της κόστισε τόσο πολύ", δήλωσε ο πατέρας του θύματος.

Οι γονείς της προσπαθούσαν αυτά τα τελευταία χρόνια να την εντοπίσουν καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της.

Ο εφημέριος της εκκλησίας στη Γλυφάδα κοντά στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία δήλωσε ότι ήταν αρκετά δύσκολο να επικοινωνήσουν με την 41χρονη επειδή είχε αρκετά ψυχολογικά προβλήματα.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Επιτέλους 41χρονη άστεγη πρέπει να αποκτήσει ταυτότητα. Ότι ήταν κάποια με ζωή, πατέρα, προβλήματα και ανησυχίες και όχι απλώς το αντικείμενο της νοσηρότητας ενός ατόμου
- Ο φόνος: Το αποτέλεσμα της παράνοιας ενός ψυχικά άρρωστου δολοφόνου.- Η ερωτική απογοήτευση: Η αφορμή για να "παραλύσει" η ζωή και το μέλλον μιας νέας τότε κοπέλας με "απόλυτα φυσιολογική ζωή". - 15 χρόνια άρρωστη: Ντροπή!!!Ντροπή, για το ανίκανο σύστημα υγείας/πρόνοιας που επέτρεψε όπως και για τόσα άλλα παιδιά να καταλήγουν αβοήθητα και τους δικούς τους ανθρώπους δίχως εμφανή τρόπο πως να τα στηρίξουν.Δεν γνωρίζω τις οικογενειακές πτυχές της ιστορίας, ξέρω όμως πως μια πολιτεία όφειλε να έχει τις δομές περίθαλψης αυτές και να προσφέρει λύσεις είτε στους γονείς, στον παπά, στον αστυνομικό ή και στον περαστικό ακόμη, που κοιτούσαν έναν ψυχικά άρρωστο άνθρωπο να ζει στο δρόμο τόσα χρόνια.