Ισχυρή έκρηξη έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος

Ισχυρή έκρηξη έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος Facebook Twitter
24

Eκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 6 το πρωί έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας, στη συμβολή των οδών Αμερικής και Σταδίου. Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στο zougla.gr και στην Εφημερίδα των Συντακτών για παγιδευμένο όχημα με 75 κιλά δυναμίτη στο οποίο ο άγνωστος είχε δώσει  χρονικό περιθώριο 45 λεπτών. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο, μάρκας Nissan Sunny, είχε κλαπεί στις 5 Απριλίου.

Ισχυρή έκρηξη έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος Facebook Twitter

Από την έκρηξη δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί αλλά έχουν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές. Η αστυνομία έχει κλείσει Σταδίου, Πανεπιστημίου και Αμερικής ενώ  εξετάζει τα βίντεο από τις κάμερες. Ακόμη δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο το στάθμευσε ένας άνδρας τα ξημερώματα στο σημείο της έκρηξης και στη συνέχεια απομακρύνθηκε τρέχοντας.

Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής. Στο σημείο της έκρηξης του αυτοκίνητου απαγορεύεται η στάθμευση και η περιοχή θεωρείται από τις πλέον φυλασσόμενες του κέντρου. Το μετρό λειτουργεί κανονικά.

Ελλάδα
24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Θα πάρω το ξυράφι του Όκαμ, και θα κόψω τις φλέβες μου με τις συνωμοσιολογίες! Το ιστορικό της άκρας αριστεράς είναι πλούσιο σε τέτοιες "συμβολικές" επιθέσεις. Και είναι καλός λόγος όλη αυτή η προπαγάνδα με τις αγορές. Νομίζετε πως είστε "ψαγμένοι" και πιο "ξύπνιοι" από τους άλλους, αν υποστηρίξετε μια πιο σκοτεινή, πιο μηχανογραφική, πιο σατανική εκδοχή των γεγονότων; Ο άλλος από κάτω μας λέει πως αυτοί που πόνταραν στην χρεοκοπία το κάνανε, ή κάπως προσέγγισαν (sic) κάποιους επαναστάτες εκμεταλλευόμενοι την ιδεολογία τους, χρησιμοποιώντας τους δίχως αυτοί να το γνωρίζουν, ως όργανα των σκοπών τους, που είναι η πολιτική αποσταθεροποίηση. Την εκδοχή απλά μια "επαναστατική" οργάνωση να έκανε άλλη μια επίθεση, δεν... Υπόθεση χωρίς θεωρία συνωμοσίας, φαΐ χωρίς αλάτι.
Αν αποκτήσεις ποτέ σου μόρφωση, διαβάσεις λίγο ιστορία και κατέβεις από το συννεφάκι της "επανάστασης" (sic) θα αντιληφθείς πως δουλεύουν αυτές οι οργανώσεις που πουλάνε "ιδεολογία" και "αγνά" κίνητρα και ιδίως οι αρχηγοί τους που κατευθύνουν το κοπάδι.Και δεν το λέω φυσικά επειδή ελπίζω ότι θα αποπροβατοποιηθείς με το κεφάλι που κουβαλάς, αλλά μή μας πουλάς κιόλας τους αγνούς σκοπούς των τρομοκρατών που όποτε τους έρθει ανατινάζουν και ένα τετράγωνο!Υγ αυτοί οι επαναστάτες είναι πάντως πολύ οργανωμένοι ρε παιδί μου. Πότε είπαμε να βγούμε στις αγορές, πότε το αποφασίσαμε, πότε κατάφεραν να κάνουν τη δουλειά λίγο πριν αρχίσουν να πουλιούνται τα ομόλογα και χωρίς υποστήριξη από κανέναν!!! Τουλάχιστον το καναν για αγαθό σκοπό. Γιατί να μην δημιουργήσουμε θέμα και να τιναχτεί το επιτόκιο στον αέρα? Όλοι καταλαβαίνουν ότι η κοινωνία ωφελείται αν δανειστούμε ακριβά και δεν βγούμε από το μνημόνιο.
το να μην αποδεχτείς άμεσα μια υπόθεση θεωρείται συνωμοσιολογία πλέον; γιατί το να πεις ο,τιδήποτε διαφορετικό από την επικρατούσα άποψη όντως θεωρείται συνωμοσιολογία. εκ των πραγμάτων. κάποτε κι η Γη ήταν επίπεδη. τα υπόλοιπα συνωμοσιολογίες.
Όχι και απλή διαφορετική άποψη τα σενάρια που θέλουν τις οργανώσεις ή έστω τους καθοδηγητές τους, πράκτορες. Πολύ ψαγμένοι το παίζετε που παρομοιάζεστε με τον Γαλιλαίο κιόλας τρομάρα σας!
αυτές οι ταμπέλες θα μας φάνε (επίσης)... εσείς, εμείς, αυτοί, οι άλλοι... κριτική στα πρόσωπα αντί για την ουσία. κι έτσι από περιέργεια: τι σχέση έχει η "αυτο-ταύτισή" "μας" με τον Γαλιλαίο; μήπως ο Γαλιλαίος στην εποχή του έλεγε ότι συνωμοτούν εναντίον της ιδέας του και σήμερα κάποιοι "ψευτοεπαναστάτες" αντιγράφουν ακριβώς τα λόγια του σε μια αλαζονική προσπάθεια να ταυτιστούν με αυτόν αντί απλώς να χρησιμοποιήσουν μια λανθασμένη πεποίθηση του παρελθόντος όπως θα αντιμετωπιζόταν σήμερα, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν ένα υποθετικό παράλληλο, ώστε να δοθεί μια άλλη οπτική γωνία, πιο αποστασιοποιημένη, για την διαδικασία ερμηνείας των γεγονότων σήμερα;
Ας κάνουμε ένα βήμα πίσω, ακριβώς πριν αποφασίσουμε ότι το έκαναν οι τάδε ή οι άλλοι τάδε κι ας σκεφτούμε για μια στιγμή το εξής:Αν ένας Κώστας παριστάνει ότι είναι ένας Μιχάλης και κάνει κάποιες πράξεις εν ονόματι του Μιχάλη, σημαίνει αυτό ότι ο Μιχάλης τις έκανε; Θεωρώ ότι βλέπετε το παράλληλο παράδειγμα. Θέλω να πω ότι δεν είναι λογικό να κρίνεις άμεσα ποιος το έκανε. Ακόμα και στην περίπτωση της ανάληψης ευθύνης. Διότι.Το να θέλουν κάποιοι να δημιουργήσουν μια έκρηξη αλλά δίχως να σκοτωθεί κανείς και με προειδοποίηση, σε μια ώρα με λίγο κόσμο εκτός του ότι είναι παράλογο είναι και παντελώς ηλίθιο και αυτοκαταστροφικό. Ποιος άνθρωπος θα έστρεφε ακόμα περισσότερη αστυνομική δύναμη και την κοινωνία εναντίον του με μια τέτοια αυτοκαταστροφική πράξη, αυτοκαταστροφική κυρίως για την επαναστατική του ιδεολογία. Κανείς. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αφού δεν είναι η μία πλευρά, τότε είναι η άλλη. Δε λέω αυτό. Απλά λέω ότι πρέπει να είμαστε πιο κριτικοί προς όλα αυτά που γίνανε, γίνονται και θα γίνουν στη χώρα.
Οσοι ονειρεύονται την χωρα Μεση Ανατολή μπορούν να μπούν σ'ένα αεροπλάνο και να πάνε στην Συρία , Αίγυπτο ή οπουδήποτε λαχταράει η άρρωστη ψυχή τους....αλητάμπουρες!Και όσο για την Μέρκελ εάν διαφωνείς πήγαινε στην Γερμανία και φώναξε, όχι να κάνεις την χώρα σου ρημαδιό ...αυτοκαταστροφικοί ανεγκέφαλοι νεοέλληνες !
Ε μα είναι δυνατόν σήμερα να αφήσουμε να είναι μοναδικό θέμα η πετυχημένη έξοδος στις αγορές; Πρέπει κάτι να βρούμε άλλο να μονοπωλήσει τα δελτια...Είναι πολλά τα συμφέροντα.
Ναι, πολύ αξιόπιστη εικόνα της χώρας για τους επενδυτές, να σκάνε αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας. Το παρακράτος κρύβεται από πίσω... Το ενδεχόμενο κάποια σέχτα να έδωσε την "απάντησή" της σ' αυτήν την "έξοδο" και τον προπαγανδιστικό ενθουσιασμό ΜΜΜΕ και κυβέρνησης, είναι πολύ απλό και λογικό για να το υποθέσουμε. Δεν έχει τέτοια ίντριγκα...
"Ναι, πολύ αξιόπιστη εικόνα της χώρας για τους επενδυτές, να σκάνε αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας"Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος. Και μόνος σου το λες.Ξέρεις πόσα δισεκατομμύρια έχουν παιχτεί στην χρεοκοπία;Το πρόβλημά σου είναι δηλαδή αν τα συμφέροντα πλήρωσαν για να κάνουν αυτό το σόου ή αν προσέγγισαν τους χρήσιμους ηλίθιους τύπου σέκτας κλπ και τους άφησαν να κάνουν την βρωμοδουλειά πουλώντας του και φούμαρα ότι τώρα κάνουν "επανάσταση"!Εδώ είναι τόσοι πολλοί οι χρήσιμοι ηλίθιοι που όποιος θέλει να χαλιναγωγήσει τα πρόβατα την βγάζει οικονομικά. Φαίνεται και από την αντίδρασή σου.
Απλά θα σου πω αυτό για να σταματήσεις να λες μπούρδες. Ας αφήσουμε στην άκρη ότι διαχρονικά οι "ιδεολογικοί" παρακινητές τέτοιων οργανώσεων ήτα ή έγιναν στην πορεία πράκτορες άλλων συμφερόντων ή τα διάφορα συμφέροντα κατάφεραν να χώσουν μέσα πράκτορεσ για να καθοδηγήσουν τους χρήσιμους ηλίθιους "επαναστάτες" όπως έχει δείξει η ιστορία. Ας υποθέσουμε ότι οι ανεγκέφαλοι αυτοί "επαναστάτες" δεν είναι καθοδηγούμενοι αλλά το κάνουν απλά από "ιδεολογία". Τί αλλάζει; Πάλι δεν βοηθάνε αυτούς που πόνταραν στην χρεοκοπία; Απλά τους κάνουν την ζωή ΑΚΟΜΑ πιο εύκολη! Ούτε να πληρώσουν χρειάζεται, ούτε να επηρεάσουν! Ούτε καν θεωρία συνωμοσίας δε χρειάζεται για να καταλάβεις πόσο χρήσιμοι είναι τελικά αυτοί οι ηλίθιοι. Όπως και συ φυσικά που σου φαίνεται παράλογο να καθοδηγούνται οι "επαναστάτες" από άλλα συμφέροντα.
" Ας υποθέσουμε ότι οι ανεγκέφαλοι αυτοί "επαναστάτες" δεν είναι καθοδηγούμενοι αλλά το κάνουν απλά από "ιδεολογία". Τί αλλάζει; Αλλάζει πολύ έτσι. Άλλο η "πονηρία του λόγου" να παράγει αποτελέσματα που οι "επαναστάτες" δεν επεδίωξαν, καθιστώντας τους "χρήσιμους ηλίθιους" για κάποιους, κι άλλο οι μυστικές συμφωνίες/σχέσεις με τις οργανώσεις κτλ.
Μπράβο στους βομβιστές. Τώρα σίγουρα οι τραπεζίτες θα έχουν καταλάβει ότι πρέπει να σταματήσουν να είναι άπληστοι και να εκμεταλλεύονται τους λαούς του κόσμου. Πολύ χρήσιμη παρέμβαση. Για όλους μας και κυρίως για κάποιον τυχαίο που θα περνούσε εκείνη την ώρα κοντά από το αυτοκίνητο.
@ParizakiΕίναι περίεργο πάντως πως ενώ συνήθως αυτοί που κάνουν παρόμοιες ενέργειες έχουν τη χείριστη άποψη για τους μπάτσους, παράλληλα έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες της αστυνομίας στη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων :-)Μια άλλη ανάγνωση θα έλεγε βέβαια ότι απλώς θεωρούν ένα τέτοιο ενδεχόμενο λάθος άλλων και αποδεκτή παράπλευρη απώλεια (για να μη σου πω προβοκάτσια).
Συγχαρητηρια στα επαναστατικα αλητολαμογια, τους κοπριτες ποπυ δυναμιτιζουν, κυριολεκτικα, καθε προσπαθεια να παει αυτη η χωρα μπροστα!Υποστηρικτες του κοτζαμπαδςμου και φασιστες, πιο φασιστες απ´ οσο οι ιδιοι φωναζουν για τους αλλους.Ηλιθιοι, μικρονοοι, επικινδυνοι, τραμπουκοι!Συλληψη, φυλακιση και ΚΥΡΙΩΣ διαπομπευση να μαθουν και οι επιδοξοι συνεχιστες τους οτι ο τοπος και ο λαος δεν τους εχει αναγκη!Κωλοπαιδα ελεεινα, απαξιωνουν κοπους και θυσιες με την ασφαλεια της τραμπουκικης ανωνυμιας τους!Τους μισω και τους σιχαινομαι απο τα βαθη της ψυχης μου!
Δε ξερω τι λετε, ξερω οτι εβραζα απο θυμο, ακομα βραζω, για την αλητεια που στ' ονομα μου σπερνει φοβο και μισος.Αν ειναι: Ρουφιανοι,Αλητολαμογια,Πουθεναδες της υποτιθεμενης επαναστασηςΚοινοι ποινικοι( το πιθανοτερο)ΧαβαλεδεςΠαιδια αστικων οικογενειων με μουσι, οχι για τρεντ, για να μοιαζουν στον ΑρηΉ απλα λακεδες του μαλακομπουκωματος Ξηρου και ομοιοι των αληταραδων ληστων, ενα εχω να πω: Αν ειμασταν λαος σοβαρος θα καταδικαζαμε εξ αρχης τη πραξη και δε προσφεραμε το ερεισμα που επικαλουνται.Τους ευχομαι να πεσουν σε λαδια με το κωλομηχανακι που διαφευγουν και να πεσουν με τα μουτρα σε γαρμπιλι!