Ισχυρή έκρηξη έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος

Ισχυρή έκρηξη έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος Facebook Twitter
24

Eκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 6 το πρωί έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας, στη συμβολή των οδών Αμερικής και Σταδίου. Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στο zougla.gr και στην Εφημερίδα των Συντακτών για παγιδευμένο όχημα με 75 κιλά δυναμίτη στο οποίο ο άγνωστος είχε δώσει  χρονικό περιθώριο 45 λεπτών. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο, μάρκας Nissan Sunny, είχε κλαπεί στις 5 Απριλίου.

Ισχυρή έκρηξη έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος Facebook Twitter

Από την έκρηξη δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί αλλά έχουν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές. Η αστυνομία έχει κλείσει Σταδίου, Πανεπιστημίου και Αμερικής ενώ  εξετάζει τα βίντεο από τις κάμερες. Ακόμη δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο το στάθμευσε ένας άνδρας τα ξημερώματα στο σημείο της έκρηξης και στη συνέχεια απομακρύνθηκε τρέχοντας.

Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής. Στο σημείο της έκρηξης του αυτοκίνητου απαγορεύεται η στάθμευση και η περιοχή θεωρείται από τις πλέον φυλασσόμενες του κέντρου. Το μετρό λειτουργεί κανονικά.

Ελλάδα
24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ