Οικογένεια στον Καναδά ζει σαν να είναι ξανά 1986!

Οικογένεια στον Καναδά ζει σαν να είναι ξανά 1986! Facebook Twitter
46

 

Οικογένεια στον Καναδά ζει σαν να είναι ξανά 1986! Facebook Twitter

Τον περασμένο Απρίλιο η οικογένεια McMillan από το Ontario του Καναδά πήρε μία γενναία, και κάπως αλλόκοτη απόφαση:

Εγκατέλειψαν τα κινητά τους, τα iPad, την καλωδιακή τηλεόραση, το ίντερνετ και κάθε άλλο ίχνος σύγχρονης τεχνολογίας, βάζοντας σκοπό να περάσουν έναν ολόκληρο χρόνο παριστάνοντας ότι η χρονιά είναι και πάλι το 1986!

Η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι τυχαία, μιας που αποτελεί την χρονιά γέννησης του 27χρονου πατέρα της οικογένειας, Blair McMillan.

Ο Blair συνειδητοποίησε ότι κάτι δεv πάει και τόσο καλά στην οικογένεια του όταν επανειλημμένως παρακαλούσε τον 5χρονο του γιο να βγουν έξω στην αυλή για παιχνίδι κι ο μικρός αρνιόταν γιατί "ήθελε να παίξει με το iPad"!

 


 

Οικογένεια στον Καναδά ζει σαν να είναι ξανά 1986! Facebook Twitter

Έτσι οι McMillans ξεφορτώθηκαν smartphones, κλείσανε λογαριασμούς σε κάθε κοινωνικό δίκτυο, ξεφορτωθήκαν υπολογιστές, ακόμα και αυτόματες εσπρεσιέρες(!) φυτρώσανε μουστάκια, αλλάξανε τα ρούχα τους για να ταιριάζουν στο στυλ των θρυλικών 80s, και θα συνεχίσουν να ζουν έτσι μέχρι τον Απρίλη του 2014.

Αντί για GPS χρησιμοποιούν χάρτη, και στη θέση του οικογενειακού υπολογιστή στο σαλόνι σήμερα υπάρχει μία τεράστια εκτενέστατη εγκυκλοπαίδεια, ενώ απαθανατίζουν τις οικογενειακές τους στιγμές σε φιλμ, με αναλογική φωτογραφική μηχανή.

"Βλέπουμε πολύ πιο συχνά φίλους που έρχονται σπίτι, μιλάμε από το σταθερό τηλέφωνο, ακούμε τους αγώνες στο ραδιόφωνο, ενώ εγώ έχω ήδη διαβάσει 12 βιβλία μέσα σε λίγους μήνες!", λέει η Morgan.

Οικογένεια στον Καναδά ζει σαν να είναι ξανά 1986! Facebook Twitter
Οικογένεια στον Καναδά ζει σαν να είναι ξανά 1986! Facebook Twitter

[ via ]

46

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ

σχόλια

2 σχόλια
Δεν ξέρω για την ηλικία του, το χτένισμα/μουστάκι όμως είναι σίγουρα κολλημένα στο '86 (και τον μεγαλώνουν, φαντάσου τον χωρίς αυτά). Η αλήθεια πάντως είναι ότι κι εγώ όταν διάβασα ότι είναι 27 αυτός ένιωσα ξαφνικά πολύ μεγάλη.