Ανάκληση αλλαντικού από τον ΕΦΕΤ

Ανάκληση αλλαντικού από τον ΕΦΕΤ Facebook Twitter
7

Το προϊόν «Χοιρινή Ωμοπλάτη Βραστή Spar, Προϊόν Θερμικής Επεξεργασίας», σε συσκευασία των 200 γρ., με ημερομηνία λήξης 26/8/2013, που παράγεται από τη ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΕΒΡΟΥ Α.Ε.  ανακάλεσε σήμερα ο ΕΦΕΤ επειδή ανίχνευσε στο ζαμπόν μη επιτρεπόμενη χρωστική (καρμίνιο).

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε από την επιχείρηση την άμεση ανάκληση – απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται όσοι καταναλωτές έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
http://www.youtube.com/watch?v=d7cxmFugZMA για οσους αντεχουν να μαθουν την αληθεια σχετικά με τις βιομηχανίες τροφίμων και να μην σας πιάνει τεράστια φρίκη άμα βρίσκουν και κάτι παραπάνω στα τρόφιμα. (Δυστυχως το βίντεο δείχνει τα πράγματα έτσι οπως είναι, οπότε είναι παρα πολύ σκληρό βιντεο)
Μάλιστα... Δεν φτάνει που βασανίστηκαν και σκοτώθηκαν αναίτια τόσα ζώα, τώρα θα πεταχτούν κιόλας, να γίνει ακόμα πιο αναίτιος ο θάνατός τους. Μπράβο! Λες και δεν ξέραμε τι έχουν τα αλλαντικά, τώρα σοκαριστήκαμε. συνεχίστε να τρώτε παριζάκι, να στηρίζετε όλη αυτή την κακοποίηση, να τρώτε όλα αυτά που βάζουν στα ζώα, και μετά να παθαίνετε σοκ όταν αποφασίζει μια φορά στα χίλια χρόνια το κράτος να κάνει έλεγχο. Καλά να πάθουν όσοι στηρίζουν αυτή την τρέλα. Και φωσγένιο σας εύχομαι!
Ναι ? αυτή η "αθώα" χρωστική ξέρεις οτι προέρχεται απο το ζουμί κόκκινων σκαθαριών? Ετσι για να μη δαιμονοποιούμε τα πράγματα ... και τα "αθώα" αλλαντικά .
για να μη δαιμονοποιούμε τα πράγματα: το καρμίνιο είναι χρωστική που επιτέπεται να χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα τροφίμων πχ μαρμελάδα. Είναι το Ε120. Σε κάποια αλλαντικά όμως βάσει ευρωπαϊκου κανονισμού EC 1129/2011 δεν επιτρέπεται η χρήση του.