Φαντάζομαι θα πρέπει να σκεφτούμε διάφορους παράγοντες για να βαθμολογηθείς:Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας την αρχική υγεία του φυτού κατά την παράδοση του σε εσένα τον δωρολήπτη, την ποιότητα και ποσότητα του χώματος στην γλάστρα του, την εποχή του χρόνου, την μέση υγρασία της ατμόσφαιρας, τα τυχαία ποτίσματα από βροχοπτώσεις, την καταγεγραμμένη ανθεκτικότητα του είδους του φυτού γενικά και πιο ειδικά σε γλάστρα, τον συνολικό χρόνο επιβίωσης του στα χέρια σου και δεκάδες άλλα. Επίσης αν δεν μας ενδιαφέρει απλά η επιβίωση του αλλά η ανθοφορία για καλλωπιστικούς λόγους η παραπάνω εξίσωση περιπλέκεται. Εννοείται πως υπάρχουν και ειδικές περιπτώσεις όπως για παράδειγμα τα σαρκοφάγα φυτά που και αυτά έχουν νέες παραμέτρους να υπολογισθούν.Πάντως πιστεύω καμένη γαρδένια σε 3ήμερο είναι κάτω από την βάση με όποια μέθοδο και να βαθμολογηθείς. Καλά που δεν σου πήραν δώρο κουταβάκι ;-)
Σχολιάζει ο/η