Απεργία την Πρωτομαγιά

Νίκη για τον Ολυμπιακό στον αγώνα με την ΑΕΚ

Νίκη για τον Ολυμπιακό στον αγώνα με την ΑΕΚ Facebook Twitter
0

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την 8η αγωνιστική, ενώ η Ένωση βρίσκεται πλέον στο -8.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τις 14 διαδοχικές νίκες στην έδρα του, μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Παναθηναϊκό στις 11 Νοεμβρίου 2018. Ως γηπεδούχοι εναντίον της ΑΕΚ, έχουν οκτώ νίκες στους τελευταίους εννέα αγώνες, ενώ σ΄αυτά τα ματς έχουν πετύχει συνολικά 27 γκολ δηλαδή τρία ανά αγώνα. Παράλληλα, έφτασαν τις 50 νίκες επί των «κιτρινόμαυρων» σε επίπεδο Α΄ εθνικής (η ΑΕΚ έχει 37).

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου έμεινε για 10ο διαδοχικό αγώνα χωρίς νίκη σε ντέρμπι (εναντίον Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ), με την τελευταία της επιτυχία να έχει σημειωθεί την 1η Απριλίου 2018 με 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

«Ήμασταν πανέτοιμοι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Παρουσιαστήκαμε πολύ δυνατοί, μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε και πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα» είπε ο Πέντρο Μαρτίνς, ενώ ο Κωστένογλου ξεκαθάρισε πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του που ήταν ανταγωνιστικοί, «μέχρι να δεχτούμε το δεύτερο γκολ».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ