Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συνελήφθη ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Σέρχιο Κόκε - Ως εγκέφαλος σε κύκλωμα ναρκωτικών

Ο Σέρχιο Κόκε, πρώην παίκτης του Άρη και της Μάλαγα, συνελήφθη από τις ισπανικές αρχές ως αρχηγός κυκλώματος ναρκωτικών

Συνελήφθη ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Σέρχιο Κόκε - Ως εγκέφαλος σε κύκλωμα ναρκωτικών

Συνελήφθη ο πρώην ποδοσφαιριστής Σέρχιο Κόκε σε μεγάλη επιχείρηση της ισπανικής αστυνομίας για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Ο Σέρχιο Κοντρέρας Πάρδο «Κόκε» όπως είναι γνωστός, βρίσκεται ανάμεσα σε 20 συλληφθέντες, μετά την επιχείρηση των ισπανικών αρχών για εξιχνίαση σπείρας διακίνησης ναρκωτικών σε τρεις πόλεις- Σεβίλη, Μάλαγα και Γρανάδα.

O Ισπανός πρώην επιθετικός ποδοσφαιριστής του Άρη θεωρείται ως ένας από τους «εγκεφάλους» του κυκλώματος, σύμφωνα με τις δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας του ισπανικού κράτους.

Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν στο ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (EFE), πως ο πρώην παίκτης του Άρη και της Μάλαγα συνελήφθη σε μία επιχείρηση κατά την οποία οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν τόνο χασίς και πολλά όπλα.

Συγκεκριμένα, ο Κόκε, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στο σπίτι του, στην Εστεπόνα.

Στην επιχείρηση με κωδικό Maskoke, που έγινε παράλληλα σε έντεκα διαφορετικά σημεία, συμμετείχαν 150 άνδρες της αστυνομίας.

Ο Κόκε στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Μάλαγα, τη Μαρσέιγ, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τους Χιούστο Νταϊνάμο και την Μπλούμινγκ στη Βολιβία.