Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αιχμές Τσιτσιπά για Τζόκοβιτς: «Δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες»

«Κάνει την πλειοψηφία να φαίνονται ανόητοι»

Αιχμές Τσιτσιπά για Τζόκοβιτς: «Δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες»

Αιχμές κατά του Νόβακ Τζόκοβιτς άφησε σε δήλωση του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση του Σέρβου τενίστα σχετικά με το Australian Open.

«Σίγουρα παίζει με τους δικούς του κανόνες και κάνει κάτι που δεν θα είχαν πολλοί παίκτες τα κότσια να κάνουν ειδικά αφότου το ATP ανακοίνωσε συγκεκριμένα κριτήρια ώστε να εισέλθουν αθλητές στη χώρα. Κανείς βασικά δεν θα σκεφτόταν ότι θα μπορούσε να έρθει απλώς στην Αυστραλία, ανεμβολίαστος και χωρίς να ακολουθήσει τα πρωτόκολλα που του δόθηκαν», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο αγγλόφωνο κανάλι wion.

«Χρειάζεται τόλμη να διακινδυνεύσεις ένα grand slam. Επέλεξα να πάω και να είμαι 100% έτοιμος για ό,τι έρθει και να μην χρειαστεί να σκέφτομαι τίποτα άλλο. Για μένα λειτούργησε έτσι, για τον Νόβακ αλλιώς. Αυτό δεν σημαίνει πως ο τρόπος μου είναι σωστός και ο δικός του λάθος, είναι απλώς η αντίληψη του καθενός», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας πρωταθλητής σημείωσε ότι «το 98% εμβολιάστηκε και έκανε ό,τι χρειαζόταν για να έρθει και να παίξει στην Αυστραλία, οπότε από την μία όλοι ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο για να αγωνιστούμε και δείξαμε πειθαρχία και από την άλλη φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες των κυβερνήσεων. Ένα μικρό ποσοστό επέλεξε τον δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο». 

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμβολιάστηκε πρόσφατα με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Δείτε το βίντεο: