Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γουόρεν Μπίτι και Φέι Ντάναγουεϊ θα παρουσιάσουν ξανά φέτος το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας

Η περσινή γκάφα επικών διαστάσεων με την λάθος ανακοίνωση του Βραβείου δεν τρόμαξε καθόλου τους υπευθύνους

Γουόρεν Μπίτι και Φέι Ντάναγουεϊ θα παρουσιάσουν ξανά φέτος το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας

Μετά την περσινή γκάφα επικών διαστάσεων με την λάθος ανακοίνωση, ο Γουόρεν Μπίτι και η Φέι Ντάναγουεϊ όχι μόνο θα παρουσιάσουν ξανά Βραβείο στα Όσκαρ αλλά θα είναι πάλι αυτό για την Καλύτερη Ταινία. 

Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν την Τρίτη για πρόβες στο Dolby Theater του Χόλιγουντ, όπου θα γίνει η φετινή τελετή απονομής των βραβείων.

Σύμφωνα με το TMZ, η ανακοίνωση του Βραβείου ξεκινά με την Φέι Ντάναγουεϊ να λέει: «Η παρουσίαση είναι καλύτερη τη δεύτερη φορά». Αμέσως τον λόγο παίρνει ο Γουόρεν Μπίτι που προσθέτει: «Ο νικητής είναι το "Όσα Παίρνει ο Άνεμος"». 

Το πρωτοφανές λάθος των δύο ηθοποιών είχε σημαδέψει την περσινή 89η τελετή απονομής των Όσκαρ. Το «Moonlight» κέρδισε τελικά το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, αλλά αρχικά ο Γουόρεν Μπίτι είχε πει λανθασμένα πως το μεγάλο βραβείο της αμερικανικής ακαδημίας κινηματογράφου απονέμεται στο «La La Land».

Το απρόοπτο προκάλεσε σύγχυση στην αίθουσα, την ώρα μάλιστα που οι ηθοποιοί και οι παραγωγοί και των δύο ταινιών στέκονταν αμήχανα πάνω στη σκηνή· μάλιστα δύο παραγωγοί του μιούζικαλ ευχαριστούσαν ήδη την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου για την τιμή που τους έγινε.

Δείτε το βίντεο: