Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αφιέρωμα στην Camilla Läckberg

Μια βραδιά αφιερωμένη στη Σουηδή βασίλισσα του αστυνομικού με αφορμή το νέο της βιβλίο

Αφιέρωμα στην Camilla Läckberg

Με αφορμή το νέο της βιβλίο της Camilla Läckberg, τη δέκατη περιπέτεια του Πάτρικ και της Ερίκα με τίτλο «Μάγισσα», ο Πολυχώρος Μεταίχμιο διοργανώνει μια βραδιά αφιερωμένη στην Σουηδή βασίλισσα του αστυνομικού μυθιστορήματος.

 

«Αν η Lackberg συνεχίσει να γράφει τόσο πυκνά και τόσο μεστά, σε λίγο καιρό δεν θα λένε ότι είναι η σουηδέζα Αγκάθα Κρίστι, αλλά το αντίστροφο, ότι η Αγκάθα Κρίστι είναι η βρετανίδα Camilla Lackberg» έχει γράψει για την συγγραφέα η Washington Post.

 

Κάθε νέο βιβλίο της Lackberg είναι εγγυημένα συναρπαστικό κι οι φανατικοί της σειράς της Φιελμπάκα (ένα γραφικό ψαροχώρι 140 χλμ. περίπου από το Γέτεμποργ, όπου εκτυλίσσεται η υπόθεση όλων των ιστοριών της και που είναι ταυτόχρονα η γενέτειρα της συγγραφέα) αναμένουν πώς και πώς την επόμενη περιπέτεια του αγαπημένου ζευγαριού της αστυνομικής λογοτεχνίας.

 

Την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου (πρώτη μέρα κυκλοφορίας της «Μάγισσας») η δημοσιογράφος Ρένια Τσιτσιμπίκου θα συνομιλήσει με το κοινό για την αγαπημένη συγγραφέα και τον μυστηριώδη κόσμο των βιβλίων της.

Ώρα: 20:00 Είσοδος Ελεύθερη