Απεργία την Πρωτομαγιά

To TOP-5 της εβδομάδας

To TOP-5 της εβδομάδας Facebook Twitter
2
To TOP-5 της εβδομάδας Facebook Twitter

Από τον Γιάννη Σαββόπουλο

1. "Ξαναφτιάχνουμε την Ελλάδα, με γνώριμα, αλλά ξεχασμένα συστατικά: μεράκι, κουράγιο, πάθος, ιστορία, παραδόσεις, όραμα, νέες ιδέες, καινοτομία..." είπε ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία σε συνέδριο που διοργάνωσε ο σύλλογος πολιτικών μηχανικών.

Ο πρωθυπουργός ξέχασε να μας πει τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής και αναγκάζομαι να τα αναφέρω εγώ. Σημειώστε: φέτα, ελαιόλαδο, δύο αυγά από κότα αλανιάρα, αλάτι, ρίγανη, πιπέρι Ανακατέψτε τα και συμπληρώθηκε η ομελέτα που στις διεθνείς αγορές ονομάζεται GRECOVERY.

2. Η είδηση: Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος ετοιμαζόταν να πετάξει για Θεσσαλονίκη, όταν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παράδοσης του όπλου του στο σημείο ελέγχου αυτό εκπυρσοκρότησε χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός. Το βλήμα σφηνώθηκε στο πάτωμα.


Γεγονός 1: Η λαλίστατη Χρυσή Αυγή επίσημα δεν έκανε καμία αναφορά στο περιστατικό.
Γεγονός 2: Ο πολυγραφότατος βουλευτής και blogger Αντώνης Γρέγος δεν έκανε επίσης καμία αναφορά στο blog του για το περιστατικό.

Απορία ψάλτου βηξ.

To TOP-5 της εβδομάδας Facebook Twitter

3. «Θα πουλήσεις τα παιδιά σου, θα πουλήσεις τη μάνα σου, τον πατέρα σου, δεν ξέρω ποιον θα πουλήσεις. Ο Μάρκος θα πάρει τα λεφτά του. Δεν είναι από αυτούς που χάνουν λεφτά» είπε κάποιος Δημήτρης Λογοθέτης σε θύμα του κυκλώματος τοκογλυφίας της Θεσσαλονίκης όπως κατέθεσε ενόρκως το ίδιο το θύμα στο δικαστήριο. Άξιο λόγου είναι ότι υπάρχουν θύματα των τοκογκλύφων που έχουν αλλάξει τις αρχικές καταθέσεις τους προφανώς φοβούμενοι εκδίκηση. Και τα θύματα αυτά είναι λίγο τυχερά γιατί υπάρχουν και άλλα που αυτοκτόνησαν επειδή δεν άντεξαν τους εκβιασμούς.

Λαμπρή ευκαιρία η Ελληνική Δικαιοσύνη να αποδείξει ότι είναι και τυφλή και αμείλικτη. Όσοι βγάζουν χρήμα πάνω στις πλάτες ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη να τιμωρηθούν παραδειγματικά

4. "Ο χορός του Ζαλόγγου είναι αληθινό γεγονός; Είναι περιστατικό που πραγματικά συνέβη;" Ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος μεταφέρει με χαριτωμένο τρόπο ερώτημα ακροατή στην καλεσμένη της εκπομπής του, Μαρία Ρεπούση.

Αυτά είναι τα ερωτήματα που ταλανίζουν τους πολίτες της χώρας στην οποία η ταινία "300" του Zack Snyder θεωρείται ντοκιμαντέρ ιστορικής εγκυρότητας.

 

To TOP-5 της εβδομάδας Facebook Twitter

 

5. '' Η Μονή Βατοπεδίου έχει χίλια χρόνια ιστορία, είναι αθώα για οτιδήποτε μπορεί κανείς ποτέ να της προσάψει '' ανέφερε σε ομιλία του ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος σκορπώντας ρίγη χαράς στους μετόχους της offshore εταιρίας Rassadel που διαχειρίζεται τις επενδύσεις της Μονής.

 

Κοίτα να δεις μόλις πριν τρία χρόνια, όποιος δεξιός έβαζε στην ίδια πρόταση τις λέξεις "Μονή" και "Βατοπεδίου" διαγράφονταν από την ΝΔ. Και του είχαν έτοιμα δυο βαρέλια. Ένα με πίσσα και ένα με πούπουλα.

 


----------------------

ΜΠΟΝΟΥΣ

 

Η κατσίκα είναι ντόπια. Πάω στοίχημα.

Ελλάδα
2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια